ShalevAL 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 22 ShalevAL מורחקים 10 0 הודעות על הגול :D קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DarkMan 11 פורסם 2016 באפריל 22 DarkMan YourGame Expert 11 327 הודעות ראיתי יפים יותר אבל נחמד בברכה מנהל שרת הKZ ליצירת קשר איתי Steam: http://steamcommunity.com/id/dark69man/ Skype: ror951 אני בTS רוב היום אז אתם יכולים גם לדבר איתי שם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ShalevAL 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 22 ShalevAL מורחקים 10 0 הודעות ראיתי יפים יותר אבל נחמד אל תשכח שלא כל גול יפה:D גם אני ראיתי יותר יפים xD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
2Spooky2me 33 פורסם 2016 באפריל 23 2Spooky2me YourGame Expert זיו 33 527 הודעות נראה נחמד לכל בעיה, שאלה או סתם לדבר לשלוח לי הודעה Email: 2spooky2me@.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DigitalSoul 14 פורסם 2016 באפריל 23 DigitalSoul YourGame Novice אביעד 14 964 הודעות גול נחמד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו