Zpower 153 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 22 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות [video=youtube;w1CtfITef4c] תהנו! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 באפריל 22 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות תע"ה מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DarkMan 11 פורסם 2016 באפריל 22 DarkMan YourGame Expert 11 327 הודעות תודה על השיתוף זה באמת הסביר לי עכשיו את האפדייט הזה למה לעזאזל הם הוציאו את infernoooo מפה סוסה בברכה מנהל שרת הKZ ליצירת קשר איתי Steam: http://steamcommunity.com/id/dark69man/ Skype: ror951 אני בTS רוב היום אז אתם יכולים גם לדבר איתי שם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DigitalSoul 14 פורסם 2016 באפריל 22 DigitalSoul YourGame Novice אביעד 14 964 הודעות תודה רבה אבל הבאסה שהם הוציאו את infernoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo זה באסה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The pro lol 13 פורסם 2016 באפריל 22 The pro lol משתמש רשום עידן 13 648 הודעות תע"ה בברכה: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MargotRobbie 10 פורסם 2016 באפריל 22 MargotRobbie YourGame Corporal יניב 10 772 הודעות תודה על הפרסום. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 פורסם 2016 באפריל 22 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות אני עדיין לא הבנתי. זה אמור "להגן" עליינו מפני סמארפרים? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 22 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות אני עדיין לא הבנתי.זה אמור "להגן" עליינו מפני סמארפרים? הרעיון הוא כזה: במידה ואתה רשום עם טלפון ואתה מפעיל את האופציה, אתה תשחק רק עם אנשים שעשו את אותו דבר. במידה ומישהו פותח סמארף זה לא נותן לו להיכנס למערכת כי הטלפון בשימוש. מקווה שהבנת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 פורסם 2016 באפריל 22 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות הרעיון הוא כזה: במידה ואתה רשום עם טלפון ואתה מפעיל את האופציה, אתה תשחק רק עם אנשים שעשו את אותו דבר. במידה ומישהו פותח סמארף זה לא נותן לו להיכנס למערכת כי הטלפון בשימוש.מקווה שהבנת אני אשחק או משהו ואולי אבין את הרעיון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doublechin 10 פורסם 2016 באפריל 22 doublechin משתמש רשום 10 115 הודעות אוף באתי לפרסם על ה prime account קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו