ofek.sharabi 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 21 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות אז ככה קניתי vip ואני עוד לא קיבלתי אותו קניתי לפני חצי שעה רציתי לדעת עוד כמה זמן אני אמור לקבל אותו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 באפריל 21 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות אני חושב שהם צריכים לשים לך ידני תחכה שאיזה מנהל יתחבר והוא יענה לך מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי idanasayag@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 באפריל 21 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות אם בוויאייפי אתה מתכוון שתרמת אז תוודא שפעלת לפי ההוראות המוצגות כאן: http://yourgame.co.il/showthread.php?t=4469 במידה ושלחת הודעה לגיל רונן עם הוכחת תשלום תצטרך לחכות להתחברות שלו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofek.sharabi 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 21 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות אווקי תודה רבה d: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2016 באפריל 21 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות כמו שאמרו לך פה החבר'ה, תפעל לפי הוראות האשכול. אני לא קיבלתי הודעה פרטית ממך. שיהיה חג שמח ! הנושא נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו