AmitX 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 20 AmitX משתמש רשום 10 3 הודעות נוה הביא לי מיוט כי הוא חשב שקיללתי את אנג'לו שהוא גם אדמין (מה שלא עשיתי והוא כנראה התבלל עם מישהו אחר) ואז ביקשתי ממנו בפרטי להוריד והוא לא היה מוכן להודות שהוא טעה ושהוא התבלבל עם מישהו אחר אז הוא השאיר לי את המיוט אחר כך ביקשתי ממנו בצאט שיבטל והוא הביא לי גם גאג קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 באפריל 20 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות נוה הביא לי מיוט כי הוא חשב שקיללתי את אנג'לו שהוא גם אדמין (מה שלא עשיתי והוא כנראה התבלל עם מישהו אחר) ואז ביקשתי ממנו בפרטי להוריד והוא לא היה מוכן להודות שהוא טעה ושהוא התבלבל עם מישהו אחר אז הוא השאיר לי את המיוטאחר כך ביקשתי ממנו בצאט שיבטל והוא הביא לי גם גאג http://yourgame.co.il/showthread.php?t=6039 מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי idanasayag@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DigitalSoul 14 פורסם 2016 באפריל 20 DigitalSoul YourGame Novice אביעד 14 964 הודעות http://yourgame.co.il/showthread.php?t=6039 תגיד לפחות מה זה הקישור שהוא שלך זה קישור לפורום תלונות שם תפתח תלונה לפי הטופס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 באפריל 20 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות תגיד לפחות מה זה הקישור שהוא שלך זה קישור לפורום תלונות שם תפתח תלונה לפי הטופס הוא יכול להיכנס ולראות אחי זה לא כזה קשה... מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי idanasayag@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
2Spooky2me 33 פורסם 2016 באפריל 20 2Spooky2me YourGame Expert זיו 33 527 הודעות לא לפי הטופס ולא במקום הנכון ננעל לכל בעיה, שאלה או סתם לדבר לשלוח לי הודעה Email: 2spooky2me@.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו