tomer055 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 17 tomer055 משתמש רשום 10 63 הודעות שם מגיש התלונה: תומר \tomer0525 סיבת התלונה:מיוט מתלונן על: NaDaV השרת שבו הוא מלונן: JailBreak אמצעי ידוע הנאשם על הגשת התלונה: ? קישור לפרופיל בסטים: (אופציונלי): http://steamcommunity.com/profiles/76561198258250772/home הוכחה: (תמונה, סרטון וכו'): אין. הערות נוספות: הייתי בשרת וילד אחד ישן שנכנס נבחר ולא ידעתי שהוא בשרת אז אמרתי לו: "ששון אתה זוכר אותי?" הוא אמר "כן,אבל אין מקום בסיטי אם היה אני יבחר אותך" ואז קיבלתי מיוט מנדב על מבקש סיטי במיקרופון אמרתי לו בצט שלא ביקשתי אלה רק אמרתי אם הוא זוכר אותי והוא אמר אם אני ימשיך לדבר על זה הוא יאריך לי תמיוט . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באפריל 17 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות אני לא יטפל בזה בלי הוכחה אם אתה יודע אתה הזמן המדויק בו זה קרה אוכל לבקש שיבדקו בלוגים אם לא אז תודיע בבקשה כדי שננעל את האשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 באפריל 17 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות 1. ששון לא ילד ישן, רואים אותו ואותך בשרת כמעט בכל יום. 2. ששון אמר "כן,אבל אין מקום בסיטי אם היה אני יבחר אותך" אחרי שקיבלת את המיוט והוא קיבל rr. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
2Spooky2me 33 פורסם 2016 באפריל 17 2Spooky2me YourGame Expert זיו 33 527 הודעות אין הוכחה, אין איך לטפל תפתח תלונה עם הוכחה ננעל לכל בעיה, שאלה או סתם לדבר לשלוח לי הודעה Email: 2spooky2me@.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו