עבור לתוכן

המלצה!

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול Mr.Satla
  • שלו
  • 15
  • 185 הודעות

טוב אני רוצה להמליץ לכם על עוד שלושה אנימות מאוד יפות שאני אוהב :

Angel Beats - האנימה מספרת על אוטונאשי יוזורו במתעורר בעולם המתים בלי לזכור שום דבר חוץ משמו ולידו מתעוררת נערה בשם יורי שמנסה להסביר לו את במצב ומספרת לו על אירגון שלהם שם בשם ה Shinda Sekai Sensen הארגון מכריז מלחמה על טנשי (מלאך) בהמשך האנימה רואים מה הוא עושה בארגון ומה הארגון עושה בכללי.

Mirai Nikki - אמאנו יוקיטרו תלמיד בתיכון בלי הרבה חברים הוא כל הזמן כותב ביומן שלו בפלאפון בזמן שהוא סובל מבדידות יוקיטרו מתחיל לדמיין חבר בשם דאוס אקס מכינה, האל של הזמן והחלל. דאוס רואה כמה הוא אומלל ונותן לו יכולת.

היומן שלו בפלאפון יכול להראות את העתיד עם היכולת הזאת הוא נכנס למשחק הישרדות מול אנשים אחרים עם אותה יכולת (או טיפה שונה) על מי יהיה היורש של דאוס.

Parasyte - טוב אני לא ממליץ על האנימה הזאתי למי שהוא פחות מגיל 15 או עם לב חלש או לא אוהב דברים מגעילים.

האנימה מדברת על שיניצ'י נער בתיכון שבאחד הלילות נכנס לו טפיל ליד שמשתלט לו על היד ( סוג של אוכל אותה ) והטפיל הופך להיות היד שלו אך הטפיל הזה נכשל מלהשתלט לו על המוח (בגלל זה רק היד שלו טפיל) כל הטפילים האחרים לא רואים את זה טוב בזה שהוא נכשל ורודפים אותו שיניצ'י והטפיל צריכים לשרוד איך הם יעשו את זה? תראו את האנימה.

טוב אלה היו שלושה אנימות שאני ממליץ תהנו <3

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 1
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

DigitalSoul
  • אביעד