Hwol 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 11 Hwol משתמש רשום Bar 11 230 הודעות מי הוא היוטיובר האהוב עליכם? עלי זה: [ATTACH=CONFIG]664[/ATTACH] Anomaly הוא פשוט מצחיק אותי :) My Youtube Channel My Steam PC Equipment and Specs CPU: Intel® Core™ i7 6700HQ GPU: Intel® HD Graphics 530 NVIDIA® GeForce® GTX 960M 4G VRAM RAM: 16GB DDR4 2133 MHz Keyboard: Razer BlackWidow X Chroma Mouse:Razer DeathAdder Mousepads:Corsair MM300 Headphones:Steelseries siberia v2 Headphones:Razer kraken 7.1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 באפריל 11 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות Nick Bunyun קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2016 באפריל 11 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות Mantrousse הוא פשוט הורגגג אותי מצחוק זכיתי בגיבאווי שלו פעם (: My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hwol 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 11 Hwol משתמש רשום Bar 11 230 הודעות Nick Bunyun לא מכיר אבל התחלתי לראות סרטונים שלו :) Mantrousse הוא פשוט הורגגג אותי מצחוק זכיתי בגיבאווי שלו פעם (: חח הסרטון שלו עם המכונית הראשונה שלי הרג אותי. My Youtube Channel My Steam PC Equipment and Specs CPU: Intel® Core™ i7 6700HQ GPU: Intel® HD Graphics 530 NVIDIA® GeForce® GTX 960M 4G VRAM RAM: 16GB DDR4 2133 MHz Keyboard: Razer BlackWidow X Chroma Mouse:Razer DeathAdder Mousepads:Corsair MM300 Headphones:Steelseries siberia v2 Headphones:Razer kraken 7.1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Le Dude 10 פורסם 2016 באפריל 12 Le Dude משתמש רשום 10 561 הודעות Videogaeadunkey בברכה גל, מנהל שרת הJailBreak לשעבר לכל בקשה פניה או סתם חפירה ניתן למצוא אותי בטיםספיק, בשרת, לצטט אותי, לשלוח לי הודעה פרטית או בסטים :D yourgameicon2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 באפריל 12 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות פעם הייתי מאוד פעיל בכל היוטיוב (ואני עדיין) אבל יוטיוברים כל הזמן נראים רק יותר מזויפים. אז אני חושב שאלך על Kurzgesagt או Vsauce זה מאוד מעניין. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hwol 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 12 Hwol משתמש רשום Bar 11 230 הודעות Videogaeadunkey לא מכיר אבל אני יסתכל :) פעם הייתי מאוד פעיל בכל היוטיוב (ואני עדיין)אבל יוטיוברים כל הזמן נראים רק יותר מזויפים. אז אני חושב שאלך על Kurzgesagt או Vsauce זה מאוד מעניין. כן גם אני חושב שכולם מזויפים. My Youtube Channel My Steam PC Equipment and Specs CPU: Intel® Core™ i7 6700HQ GPU: Intel® HD Graphics 530 NVIDIA® GeForce® GTX 960M 4G VRAM RAM: 16GB DDR4 2133 MHz Keyboard: Razer BlackWidow X Chroma Mouse:Razer DeathAdder Mousepads:Corsair MM300 Headphones:Steelseries siberia v2 Headphones:Razer kraken 7.1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
UchiHa ItaChi 24 פורסם 2016 באפריל 12 UchiHa ItaChi YourGame Expert .None 24 507 הודעות Nick Bunyun קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 באפריל 12 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות בקשר לסיאס גו mojo בחול ksi בארץ ספייסי קראפ via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Le Dude 10 פורסם 2016 באפריל 12 Le Dude משתמש רשום 10 561 הודעות לא מכיר אבל אני יסתכל :)כן גם אני חושב שכולם מזויפים. Videogamesdunkey תיקון קטן בברכה גל, מנהל שרת הJailBreak לשעבר לכל בקשה פניה או סתם חפירה ניתן למצוא אותי בטיםספיק, בשרת, לצטט אותי, לשלוח לי הודעה פרטית או בסטים :D yourgameicon2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tez 130 פורסם 2016 באפריל 12 Tez YourGame Expert ניק 130 466 הודעות Nick,Virre,Spicycrap,Mojoonpc Tez אדמין בשרתי:CS:GO Bhop,Jail ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <03:51:03> "Forrest" was removed from server group "High management" by "xUser". <03:51:09> "Forrest" was removed from server group "TeamSpeak Admin" by "xUser". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 באפריל 12 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות יש לי כמה 1. Nick Bunyun 2. Sparkless 3.ShadowSkrops 4.GuyTV 5.LeafyIsHere 6.NotATaco1 7.Snacksss 8.NonStopGaming "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hwol 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 12 Hwol משתמש רשום Bar 11 230 הודעות Nick Bunyun לא מכיר אבל תודה על השיתוף :) בקשר לסיאס גו mojoבחול ksi בארץ ספייסי קראפ שמעתי על SpicyCrap לא ראיתי בחיים חח אולי אני יסתכל עכשיו :) Videogamesdunkeyתיקון קטן חח תודה על התיקון חח Nick,Virre,Spicycrap,Mojoonpc תודה על השיתוף :) יש לי כמה 1. Nick Bunyun 2. Sparkless 3.ShadowSkrops 4.GuyTV 5.LeafyIsHere 6.NotATaco1 7.Snacksss 8.NonStopGaming תודה על השיתוף. My Youtube Channel My Steam PC Equipment and Specs CPU: Intel® Core™ i7 6700HQ GPU: Intel® HD Graphics 530 NVIDIA® GeForce® GTX 960M 4G VRAM RAM: 16GB DDR4 2133 MHz Keyboard: Razer BlackWidow X Chroma Mouse:Razer DeathAdder Mousepads:Corsair MM300 Headphones:Steelseries siberia v2 Headphones:Razer kraken 7.1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו