1Bumps 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 10 1Bumps מורחקים 11 0 הודעות שלום, רציתי להציע לקהילה שרת HS-Mode, השרת הוא כמו DeathMatch בלי יותר מדי דברים אבל רק HeadShots... אין יותר מדי מה להרחיב אני חושב שזה הרבה יותר כיף מארנה ובאמת יכול לקדם את הקהילה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2016 באפריל 10 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות 1- לפי דעתי לא יצליח... יש הרבה יותר דברים שכדאי במקום זה My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 באפריל 10 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות +1 יעשה יותר כיף כי יש מלא שמכוונים לרגלים ומרססים ורצים בזמן שאתה מכוון לראש ועכשיו היה אפשר פשוט כולם לכוון לראש ולעשות Practice "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 באפריל 10 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות זה הולך להיות עוד אחד מהשרתים שעובדים שבוע ואז מתים? אם כן אז לא שווה להוציא על זה כסף ולפתוח שרת שלא יחזיק אפילו חודש אם לא אז שווה לפתוח שרת אני אישית אכנס מידי פעם אם יהיו שחקנים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 באפריל 10 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות לא רעיון משהו זה לא משהו שיחזיק הרבה זמן צר לי. תוך חודש דבר כזה נסגר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Bumps 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 10 1Bumps מורחקים 11 0 הודעות לא רעיון משהוזה לא משהו שיחזיק הרבה זמן צר לי. תוך חודש דבר כזה נסגר לא, זה לא יהיה אחד מהשרתים של הישראלים בלבד... זה פתוח לכול העולם מה שיביא עוד שחקנים. במידה ויפתח וזה יהיה 128 tick, אני מאמין שזה יכול להיות שרת ממש טוב. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SugarK* 11 פורסם 2016 באפריל 10 SugarK* אדמין Sahar 11 424 הודעות לא משנה. בברכה סהר, חבר ותיק. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 באפריל 10 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות -1 לא רואה שרת כזה מצליח בארץ... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
tomer055 10 פורסם 2016 באפריל 10 tomer055 משתמש רשום 10 63 הודעות +1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ax3 35 פורסם 2016 באפריל 10 ax3 YourGame Novice רז 35 810 הודעות http://yourgame.co.il/showthread.php?t=5675 נעול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו