Mr.Satla 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 10 Mr.Satla משתמש רשום שלו 15 185 הודעות טוב חשבתי להמליץ על משחק שקשור לאנימה ואז נזכרתי בסדרת המשחקים של נארוטו : naruto shippuden ninja storm כל מי שרוצה יכול להוריד את זה פרוץ (בלי אונליין אפשר להוסיף אבל נראה לי) או לקנות בסטים (זה לא זול) משחק מצוין סטורי שאין דומה לו ומעביר את הזמן טוב מספר את הסיפור של נארוטו שיפודן אפילו יותר טוב מהסדרה (שמלאה בפילרים) אז רוצו ותורידו את המשחק המצוין הזה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 באפריל 10 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות +1 המשחק פצצה! חשוב מאוד להגיד שהמשחק מכיל ספויילרים ענקיים ובתור אחד שמשחק בוא נפגעתי מאוד מיהם. מומלץ לקרוא את המנגה ולהכיר את כל הסדרה לפני שאתם משחקים בו זה הטריילר. [video=youtube;3WqqoAnHG_4] via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hwol 11 פורסם 2016 באפריל 10 Hwol משתמש רשום Bar 11 230 הודעות תע"ה. My Youtube Channel My Steam PC Equipment and Specs CPU: Intel® Core™ i7 6700HQ GPU: Intel® HD Graphics 530 NVIDIA® GeForce® GTX 960M 4G VRAM RAM: 16GB DDR4 2133 MHz Keyboard: Razer BlackWidow X Chroma Mouse:Razer DeathAdder Mousepads:Corsair MM300 Headphones:Steelseries siberia v2 Headphones:Razer kraken 7.1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Satla 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 10 Mr.Satla משתמש רשום שלו 15 185 הודעות אני רוצה להוסיף שאני לא מדבר רק על 4 אני מדבר על כולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו