עבור לתוכן

מה אתם עושים צחוק? באן בפחות מ- 5 דקות על השרת

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול Miller
  • 10
  • 4 הודעות
(נערך)

קודם כל זה הסטים שלי http://steamcommunity.com/id/Sgt_Miller

ולפני 25-30 דקות נכנסתי לשרת פאן שלכם לאיזהשהיא מפה, לחצתי AUTO PICK בבחירת קבוצה, נכנסתי למשחק לקבוצה של הסיטי ובדיוק עברה מפה, המפה שעברנו אליה הייתה 100TRAPS , הגעתי לאיזה שלב 7 ופתאום אני רואה הודעה שקיבלתי באן מאיזה מישהו בשם golden boy

נכנסתי לרשימת הבאנים וראיתי שהסיבה זה go to ct in t map והבאן לשעתיים

עכשיו קיבלתי ישר באן בלי אזהרה, בלי להודיע לפני, בלי לשאול למה פשוט באן

אני משחק כבר הרבה בקונטר מאז הקהילות שהיו בסורס אז אני קצת יודע איך זה עובד, אבל עכשיו אני בצבא עושה 17-4 שזה אומר שיש לי 4 ימים להיות בבית כל 17 יום שאני בבסיס ורציתי לשחק קצת בפאן

וזה ממש מעצבן שאני צריך להתעסק בשטויות האלו כי בשעתיים האלו יכולתי לשחק עכשיו, וכן השעתיים האלו קריטיות כי אין לי זמן להיות בבית או בכלל לשחק קונטר, אז עד שיוצא לי אני צריך עכשיו לעשות את כל הקאדר הזה? אדמין תעשה לי טובה כי אפילו לא הספקתי להיות 5 דקות על השרת וקיבלתי באן בלי שום אזהרה או משהו כזה

יש מישהו צדיק ופזמניק שיוכל בבקשה להוריד לי את הבאן שאני אוכל לשחק עכשיו? אם יש כאלו מחוברים עכשיו

תודה!!:p

http://csgo.yourgame.org.il/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:19639732&advType=steamid&Submit

עריכה: ראיתי שיש תת פורום של תלונות אז פתחתי שם אשכול חדש

נערך על ידי Miller
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 2
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

Zpower
  • זיו
  • 153
  • 2.7k הודעות

הבאן ירד :)

לפעם הבאה פשוט תיכנס לקבוצה שבה כולם נכנסים. אשמח אם תצטט אותי ותכתוב באיזו מפה זה היה כדי שאבקש מהמתכנת שיבטל את האופציה לשימוש בבאג.

תהנה בשרתים! :)

שבת שלום

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול Miller
  • 10
  • 4 הודעות
הבאן ירד :)

לפעם הבאה פשוט תיכנס לקבוצה שבה כולם נכנסים. אשמח אם תצטט אותי ותכתוב באיזו מפה זה היה כדי שאבקש מהמתכנת שיבטל את האופציה לשימוש בבאג.

תהנה בשרתים! :)

שבת שלום

תודה רבה יא אח!!! :p והאמת שאני לא זוכר איזו מפה זאת אבל היא הייתה COURSE כלשהיא, אם יש איזהשהוא LOG של היסטוריה בקונטר אני אבדוק בשמחה

עשית לי את הלילה יא אח בלב חחחחח שבת שלום!

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון

צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.

רישום חשבון חדש

התחבר

משתמש קיים? התחבר.

התחבר עכשיו

מנהלי הפורום

אולי יעניין אותך גם