Krunchk 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 3 Krunchk משתמש רשום 10 23 הודעות (נערך) לחתול סטלה יש אובססיה כלפיי, הוא על כל דבר קטן מחפש להביא לי עונש בכל דרך שהיא בלי סיבה מוצדקת, היום לדוגמא קיבלתי ממנו גאג לרבע שעה על כך שכתבתי 4 ל rtv בצאט והסיבה: ספאם. אחרי זה שחקנים רבים אחרים (עדיין כשהוא היה מחובר) כתבו כל מיני דברים הרבה יותר פעמים ממה שאני כתבתי והם לא קיבלו על זה שום עונש. אני מבקש שתדברו איתו ותבקשו ממנו להפסיק עם האובססיה הזאת כלפי. גם כאשר נבחרתי לסיטי שתי סיטי דיברו ביחד בזמן אל אר בזמן השיא של האל אר לא כשהטרור אומר את החוקים והוא ישר עשה votect גם כשלא היה צריך את השקט או אם זה היה משנה אם שני סיטי ידברו ביחד. גם לפני כמה ימים כאשר עשיתי אל אר איתו הוא פנה אליי ואמר שהוא לא אוהב אותי ועניתי לו שגם אני לא מת עליו. תודה. נערך 2016 באפריל 3 על ידי Krunchk קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באפריל 3 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות אני אמרתי לו לעשות votect וזה ממש לא בגלל שדיברתם ביחד זה בגלל שאתם מעקבים את הראונד וגורמים למישהו לקפוץ במשל כמה דקות עוד משהו שאתה צריך לדעת לא כולם חייבים לאהוב את כולם זכותו לא לאהוב אותך וזה לא נראה לי כאילו הוא תופס אותך בכוונה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Krunchk 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 4 Krunchk משתמש רשום 10 23 הודעות תאמין לי שכן, הוא תמיד מנסה לתפוס דווקא אותי, נכון, הוא לא חייב לאהוב אותי כשחקן אבל הוא לא חייב בכוונה להתלבש דווקא עליי ולהשתמש בגישות שלו לרעתי. מבקש שתסביר לו שזה מאוד מעצבן שהוא ככה נוקשה דווקא איתי, תודה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו