Yuval1 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 2 Yuval1 משתמש רשום 10 552 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה:Yuval סיבת התלונה:גאג מטורף ל10000 דקות מתלונן על:CRY 2 PLAY השרת שבו הוא מלונן:JAIL אמצעי ידוע הנאשם על הגשת התלונה:? קישור לפרופיל בסטים: (אופציונלי) הוכחה: (תמונה, סרטון וכו') אני יכול לפרסם סקרין שוטים של הגאג שהוא נתן לISRAEL VS TERROR לIDAN ולי הערות נוספות:אני עידן ואביב ממש בצחוק רשמנו הוא במפה הוא בקלאודס הוא על בלוק מעופף(שזה כל מפת קלאודס) והוא אמר שזה גוסטינג מתחכם והביא לנו גאגים(גם אז זה גאג מוצדק אז 10000 דקות???) @moriass תייגתי את מנהל שרת הגייל נערך 2016 באפריל 2 על ידי Yuval1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Bumps 11 פורסם 2016 באפריל 2 1Bumps מורחקים 11 0 הודעות הגאג לא מוצדק והוא גם ירד. אבל לפעם הבאה אל תתחכמו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yuval1 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 2 Yuval1 משתמש רשום 10 552 הודעות הגאג לא מוצדק והוא גם ירד.אבל לפעם הבאה אל תתחכמו. אני בשרת תוריד לי וקי אפשר לנעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
2Spooky2me 33 פורסם 2016 באפריל 2 2Spooky2me YourGame Expert זיו 33 527 הודעות הגאג לא מוצדק והוא גם ירד.אבל לפעם הבאה אל תתחכמו. הגאג לא ירד ואביב לא להתערב רק המנהל שלו או הוא (cry2playׂ) יכולים להוריד לכל בעיה, שאלה או סתם לדבר לשלוח לי הודעה Email: 2spooky2me@.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cry_2_Play 17 פורסם 2016 באפריל 2 Cry_2_Play אדמין D.D 17 181 הודעות מגיע לכם והורדתי להם לך אני לא הולך להוריד בלוק מעוף זה כן גוסטינג הם סתם התחקמו אבל ביקשנו די ולך זה כן מוצדק התכוונתי להוריד לכם ליום אבל אתה ישר יצאת והתלונת ובעיה שלך אני חושב שמגיע לך מנהל שרת הפאן אשמח לעזור לכל אחד שצריך אפשר להוסיף אותי Steam Skype : Cry_2_Play Pro For Ever Steam : Cry_2_Play# Golden_Ace זמין תמיד ב ts . בהצלחה לכולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yuval1 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 2 Yuval1 משתמש רשום 10 552 הודעות מגיע לכם והורדתי להם לך אני לא הולך להוריד בלוק מעוף זה כן גוסטינג הם סתם התחקמו אבל ביקשנו די ולך זה כן מוצדקהתכוונתי להוריד לכם ליום אבל אתה ישר יצאת והתלונת ובעיה שלך אני חושב שמגיע לך בגלל שהתלוננתי על גאג לא מוצדק אתה לא מוריד לי? אני לא רוצה לקבל גאג ל10000 שעות אז אני מתלונן עליו אז אתה משאיר לי אותו רק בגלל התלונה? וואו אחי.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yuval1 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 2 Yuval1 משתמש רשום 10 552 הודעות בסדר אתה לא מוריד לי את הגאג כי הלוננתי על גאג מוגזם בסדר..(ולאחרים ירד גם רשמת.) בוא נבדוק מה @moriass יגיד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cry_2_Play 17 פורסם 2016 באפריל 2 Cry_2_Play אדמין D.D 17 181 הודעות סבבה ואל תבוא כאילו באיום מנהל שרת הפאן אשמח לעזור לכל אחד שצריך אפשר להוסיף אותי Steam Skype : Cry_2_Play Pro For Ever Steam : Cry_2_Play# Golden_Ace זמין תמיד ב ts . בהצלחה לכולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yuval1 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 2 Yuval1 משתמש רשום 10 552 הודעות סבבה ואל תבוא כאילו באיום איך באתי באיום רשמתי שנבדוק מה מורי יגיד ושזה מוזר שלהם הורדת ורק כי התלוננתי על משהו לא מוצדק לא יורד לי.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yuval1 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 2 Yuval1 משתמש רשום 10 552 הודעות Up יהיה תשובה בקרוב? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cry_2_Play 17 פורסם 2016 באפריל 2 Cry_2_Play אדמין D.D 17 181 הודעות (נערך) תקשיב יובל לא אשמתי שנתת גוסטינג בעיה שלך ואני לא חושב שהם יעשו משהו חוץ מאולי להוריד לך לשלוש או ארבע ימיים גם ככה זה כולה גאג תתמודד כמו גבר מאחורי מה שעשית. ואל תתלונן בשם אחרים עם הם היו רוצים הם היו מתלוננים הם סתם התחכמו וקיבלו לשעה ביגלל זה אתה כן רשמת את המקום שהוא היה בו וזה מגיע לך יותר מלהם. נערך 2016 באפריל 2 על ידי Cry_2_Play קולה במקום כולה * מנהל שרת הפאן אשמח לעזור לכל אחד שצריך אפשר להוסיף אותי Steam Skype : Cry_2_Play Pro For Ever Steam : Cry_2_Play# Golden_Ace זמין תמיד ב ts . בהצלחה לכולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yuval1 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 2 Yuval1 משתמש רשום 10 552 הודעות (נערך) תקשיב יובל לא אשמתי שנתת גוסטינג בעיה שלך ואני לא חושב שהם יעשו משהו חוץ מאולי להוריד לך לשלוש או ארבע ימיים גם ככה זה כולה גאג תתמודד כמו גבר מאחורי מה שעשית.ואל תתלונן בשם אחרים עם הם היו רוצים הם היו מתלוננים הם סתם התחכמו וקיבלו לשעה ביגלל זה אתה כן רשמת את המקום שהוא היה בו וזה מגיע לך יותר מלהם. תקשיב אני לא רשמתי, רשמתי בלוק באוויר כל המפה באוויר וזה בלוק אחד גדול... והייתי עם אביב בסקיפ וגם אם זה היה גוסטינג אמיתי זה היה לחצי שעה בערך אפילו יום אבל שבוע?? ואתה לא מוריד לי תגאג כי התלוננתי על גאג לא מוצדק להתמודד כמו גבר על זה? והם קיבלו גם לשבוע.. 10k דקות נערך 2016 באפריל 2 על ידי Yuval1 תיקון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cry_2_Play 17 פורסם 2016 באפריל 2 Cry_2_Play אדמין D.D 17 181 הודעות להם ירד נתתי לשעה והם לא קשורים די כבר להגיע לדברים לא קשורים עם הם היו רוצים הם היו מתלוננים לא רוצה שמוע עלהם פה יותר. ואמרתי לך אז סבבה הדבר הילדים שמורי יעשה זה אולי יוריד לך לשלושה ימים ואני חושב שלא מגיע לך בעיה שלך שאתה מגלה איפה אנשים והורס את המשחק בשבילם מנהל שרת הפאן אשמח לעזור לכל אחד שצריך אפשר להוסיף אותי Steam Skype : Cry_2_Play Pro For Ever Steam : Cry_2_Play# Golden_Ace זמין תמיד ב ts . בהצלחה לכולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yuval1 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באפריל 2 Yuval1 משתמש רשום 10 552 הודעות (נערך) להם ירד נתתי לשעה והם לא קשורים די כבר להגיע לדברים לא קשורים עם הם היו רוצים הם היו מתלוננים לא רוצה שמוע עלהם פה יותר.ואמרתי לך אז סבבה הדבר הילדים שמורי יעשה זה אולי יוריד לך לשלושה ימים ואני חושב שלא מגיע לך בעיה שלך שאתה מגלה איפה אנשים והורס את המשחק בשבילם אני הייתי עם אביב בסקיפ הוא קיבל כמוני הנה אני לא אדבר יותר עליהם אני אמרתי שהוא על בלוק מעופף כל המפה היא בלוק מעופף ואם הייתי עושה גוסטינג אמיתי זה היה מקסימום יום.. איך הרסתי תחוויה.. נערך 2016 באפריל 2 על ידי Yuval1 תיקון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cry_2_Play 17 פורסם 2016 באפריל 2 Cry_2_Play אדמין D.D 17 181 הודעות דיברתי עם מורי היום על זה לא אשמתי שלא היה רשום בדוקס ולא ידעתי מה לעשות אני חושב שזה היה מוגזם בקטנה הייתי נותן לך לשלושה ימיים אבל מה שיגידו אני יעשה לא ידווכך עם החוקים. אפשר לסגור מנהל שרת הפאן אשמח לעזור לכל אחד שצריך אפשר להוסיף אותי Steam Skype : Cry_2_Play Pro For Ever Steam : Cry_2_Play# Golden_Ace זמין תמיד ב ts . בהצלחה לכולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו