NatyXP 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במרץ 29 NatyXP משתמש רשום 10 4 הודעות כותרת התלונה: NatyXP Permanent שם מגיש התלונה: NatyXP השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: כולם אורך ההרחקה: לתמיד סיבת ההרחקה: פרסום פרטים אישיים. מדוע החסימה של צריכה לרדת (אנבאן)? פרסמתי את השם האמיתי של חבר שלי Wick3d'M יהב. זה היה בצחוק וכנראה לקחו קשה, אני מצטער על מה שעשיתי, הוא בעצמו אומר שהוא סולח ושהכל סבבה. אשמח אם תורידו את הבאן תודה רבה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
2Spooky2me 33 פורסם 2016 במרץ 29 2Spooky2me YourGame Expert זיו 33 527 הודעות אם זה בסדר מבחינתו שיכתוב כאן ברגע שהוא יכתוב שזה היה בצחוק ולא אכפת שפרסמת פרטים אישים אז ירד לך הבאן לכל בעיה, שאלה או סתם לדבר לשלוח לי הודעה Email: 2spooky2me@.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DarkMan 11 פורסם 2016 במרץ 29 DarkMan YourGame Expert 11 327 הודעות ודרך אגב לפעם הבאה השאלה "השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:" שואלת מאיזה שרת קיבלת באן נגיד אם אני יתן למישהו באן בבהופ אז הוא יכתוב בזה משרת הבהופ בברכה מנהל שרת הKZ ליצירת קשר איתי Steam: http://steamcommunity.com/id/dark69man/ Skype: ror951 אני בTS רוב היום אז אתם יכולים גם לדבר איתי שם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NatyXP 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במרץ 30 NatyXP משתמש רשום 10 4 הודעות אם זה בסדר מבחינתו שיכתוב כאןברגע שהוא יכתוב שזה היה בצחוק ולא אכפת שפרסמת פרטים אישים אז ירד לך הבאן הוא לא יכול להגיב פה.. ודרך אגב לפעם הבאה השאלה "השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:" שואלת מאיזה שרת קיבלת באן נגיד אם אני יתן למישהו באן בבהופ אז הוא יכתוב בזה משרת הבהופ בכולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NatyXP 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במרץ 31 NatyXP משתמש רשום 10 4 הודעות אם זה בסדר מבחינתו שיכתוב כאןברגע שהוא יכתוב שזה היה בצחוק ולא אכפת שפרסמת פרטים אישים אז ירד לך הבאן הקפצה. נראה לי הוא שלח לך הודעה פרטית, קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
2Spooky2me 33 פורסם 2016 במרץ 31 2Spooky2me YourGame Expert זיו 33 527 הודעות ירד לך הבאן, תהנה בשרתים :) המשך שבוע נהדר לכל בעיה, שאלה או סתם לדבר לשלוח לי הודעה Email: 2spooky2me@.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו