RobertTheMinion 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במרץ 23 RobertTheMinion משתמש רשום 10 62 הודעות מישהו יכול לעזור לי? אני מקליט עם fraps עד עכשיו אבל אני רוצה לנסות obs כי אומרים שזה בא בתיקיות קטנות יותר הבעיה שלי היא שיש לי אזניות עם מיקרופון ואני לא מצליח לכוון את ההגדרות אז אם מישהו יעזור לי אני ממש אשמח סקייפ ליצירת קשר itay3110 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 במרץ 23 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות אתה רק צריך לכוון את ההגדרות של המיקרופון והאוזנויות? או שיש מעבר [ השתמשתי בעבר בתוכנה הזאת, תוכנה טובה] מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי idanasayag@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 במרץ 23 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות בעיקרון להקלטה אני לא ממליץ בכלל על התוכנה הזאת היא טובה לסטרים להקלטה אחרי ניסיון היא לא טובה למרות שהיא בין היחידות שהן חינם בעיקרון כדי לכוון את המיקרופון בobs תיכנס ל הגדרות>>הגדרות>>אודיו>>מיקרופון ותבחר שם את המיקרופון שלך אם זה לא עובד אני אצטרך לראות את זה בעצמי ולנסות לבד אבל אם זה עובד שמח לעזור :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RobertTheMinion 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במרץ 25 RobertTheMinion משתמש רשום 10 62 הודעות זה לא עובד לי :( אבל תודה על העזרה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
S4muRaY 14 פורסם 2016 במרץ 25 S4muRaY YourGame Expert נוי 14 484 הודעות מה הבעיה? מה אתה רוצה לעשות? בברכה נוי, לשעבר מנהל ומתכנת קהילת הTF2. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RobertTheMinion 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במרץ 25 RobertTheMinion משתמש רשום 10 62 הודעות אני רוצה להקליט עם האזניות ולאוזניות האלה יש מיקרופון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LeTroXe 29 פורסם 2016 במרץ 25 LeTroXe משתמש רשום 29 559 הודעות תחפש ביוטיוב בטח יהיה שם מדריך :) אדמין - במערכת הפאגים Steam Group קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LeTroXe 29 פורסם 2016 במרץ 25 LeTroXe משתמש רשום 29 559 הודעות דקה - 12:40, לא בטוח אם זה מה שאתה צריך אבל אם זה יעזור לך אז אחלה. אדמין - במערכת הפאגים Steam Group קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RobertTheMinion 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במרץ 25 RobertTheMinion משתמש רשום 10 62 הודעות חיפשתי וכלום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LeTroXe 29 פורסם 2016 במרץ 25 LeTroXe משתמש רשום 29 559 הודעות חיפשתי וכלום דקה - 12:40, לא בטוח אם זה מה שאתה צריך אבל אם זה יעזור לך אז אחלה. *לא נראה לי שראית* אדמין - במערכת הפאגים Steam Group קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RobertTheMinion 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במרץ 25 RobertTheMinion משתמש רשום 10 62 הודעות זה ישן מידי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LeTroXe 29 פורסם 2016 במרץ 25 LeTroXe משתמש רשום 29 559 הודעות זה ישן מידי sorry אז אינלי איך לעזור לך, אבל בטח יש בפורומים אחרים על obs אדמין - במערכת הפאגים Steam Group קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RobertTheMinion 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במרץ 26 RobertTheMinion משתמש רשום 10 62 הודעות אוקי תודה לפחות שניסית לעזור אני ממש מעריך את זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LeTroXe 29 פורסם 2016 במרץ 26 LeTroXe משתמש רשום 29 559 הודעות אוקי תודה לפחות שניסית לעזור אני ממש מעריך את זה אין בעד מה :) אדמין - במערכת הפאגים Steam Group קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו