wagreN 67 פורסם 2016 במרץ 23 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות הוא לא שר את זה עם רגש הוא שר בעצב בכוונה.... "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sabih 10 פורסם 2016 במרץ 23 Sabih מורחקים 10 0 הודעות בכוונה.... אז זה שיר משעמם אחי -_- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 במרץ 23 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות אז זה שיר משעמם אחי -_- כל אחד והדעה שלו לפי דעתי זה שיר ממש טוב ואני ממש אוהב את השיר הזה הוא נותן לי הרגשת נוסטלגיה כי שהייתי בחול והיה חורף והיה חם במלון היה את השיר הזה "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 במרץ 23 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות מה רע בראשון? איפה אמרתי משהו רע על הראשון? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Le Dude 10 פורסם 2016 במרץ 23 Le Dude משתמש רשום 10 561 הודעות איפה אמרתי משהו רע על הראשון? הוא היה ליד baby זה כבר מעיד על זה שאתה חושב שהוא רע בברכה גל, מנהל שרת הJailBreak לשעבר לכל בקשה פניה או סתם חפירה ניתן למצוא אותי בטיםספיק, בשרת, לצטט אותי, לשלוח לי הודעה פרטית או בסטים :D yourgameicon2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 במרץ 23 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות הוא היה ליד baby זה כבר מעיד על זה שאתה חושב שהוא רע ממש לא זה היה בדיחה לקחתי שיר טוב ששמתי ראשון ואז אתה שומע אותו ואתה חושב שהכל בסדר הולך לשיר השני.... בום BABY ואתה משתגע חחח ואז אתה מפחד להיכנס לשיר השלישי למרות שהוא גם טוב ומה הקשר זה ששמתי אותו ליד baby הופך אותו לרע? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 במרץ 23 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות [video=youtube;A5yZYZ1tHK0] אחלה שיר שבעולם אנשים מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי idanasayag@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tez 130 פורסם 2016 במרץ 23 Tez YourGame Expert ניק 130 466 הודעות The Deans List- Dear Professor ^-^ Tez אדמין בשרתי:CS:GO Bhop,Jail ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <03:51:03> "Forrest" was removed from server group "High management" by "xUser". <03:51:09> "Forrest" was removed from server group "TeamSpeak Admin" by "xUser". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
lol2k 10 פורסם 2016 במרץ 23 lol2k YourGame Advanced 10 254 הודעות [video=youtube;7Iqgcfwl8WE] lol2k קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sabih 10 פורסם 2016 במרץ 23 Sabih מורחקים 10 0 הודעות כל אחד והדעה שלו לפי דעתי זה שיר ממש טוב ואני ממש אוהב את השיר הזה הוא נותן לי הרגשת נוסטלגיה כי שהייתי בחול והיה חורף והיה חם במלון היה את השיר הזה על מה הוא מדבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו