Zpower 153 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במרץ 22 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות מהו השיר האהוב עליכם? לאחרונה אני חורש על השיר הזה- אני אישית שומע מוזיקה כל היום אז ממש בא לי שהפורום הזה יהיה פעיל.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 במרץ 22 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות אני מכור לשירים של AMV (anime music video) כמו אלה[video=youtube;-VTZy5AL4dU]https://www.youtube.com/watch?v=-VTZy5AL[video=youtube;8CX1nKzhFLw] via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Le Dude 10 פורסם 2016 במרץ 22 Le Dude משתמש רשום 10 561 הודעות כרגע זה זה בברכה גל, מנהל שרת הJailBreak לשעבר לכל בקשה פניה או סתם חפירה ניתן למצוא אותי בטיםספיק, בשרת, לצטט אותי, לשלוח לי הודעה פרטית או בסטים :D yourgameicon2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במרץ 22 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות אני מכור לשירים של AMV (anime music video) כמו אלה[video=youtube;-VTZy5AL4dU]https://www.youtube.com/watch?v=-VTZy5AL[video=youtube;8CX1nKzhFLw] פחות הסגנון שלי אבל עדיין אחלה כרגע זה זה ממש אהבתי מתחבר לסגנון! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
deep 32 פורסם 2016 במרץ 22 deep YourGame Expert roei 32 406 הודעות בנתיים זה: boop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Le Dude 10 פורסם 2016 במרץ 22 Le Dude משתמש רשום 10 561 הודעות לא שמעתי את הסגנון הזה אף פעם, אבל ממש אהבתי! ליטרלי nicklback או איך שלא קוראים להם לנושא תנסה אתה תאהב סך הכל תנסה לחפש papa roach, skillet 3 days grace כנראה שתאהב למרות שהם התמסחרו כמו לא יודע מה והם קצת גיי :/ בכל מקרה יש להם אחלה שירים בברכה גל, מנהל שרת הJailBreak לשעבר לכל בקשה פניה או סתם חפירה ניתן למצוא אותי בטיםספיק, בשרת, לצטט אותי, לשלוח לי הודעה פרטית או בסטים :D yourgameicon2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במרץ 22 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות בנתיים זה: אהבתי! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
deep 32 פורסם 2016 במרץ 22 deep YourGame Expert roei 32 406 הודעות אהבתי! (; boop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LeTroXe 29 פורסם 2016 במרץ 22 LeTroXe משתמש רשום 29 559 הודעות אני שומע monstercat כל היום אדמין - במערכת הפאגים Steam Group קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 במרץ 23 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות איך אפשר שיר אחד לבחור? יש כל כך הרבה טובים כמו השיר הזה: או כמו השיר הזה: אבל תכלס אחד השירים שאני אוהב.... זה קשה!!! יואוו נראה לי שאני אלך עם: אחד הטובים נ.ב סליחה על השיר השני חחח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 במרץ 23 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות Milky Chance - Stolen Dance :D [video=youtube;iX-QaNzd-0Y] בטוח תחשבו שזה שיר משעמם אבל אני מת עליו! "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
S4muRaY 14 פורסם 2016 במרץ 23 S4muRaY YourGame Expert נוי 14 484 הודעות בברכה נוי, לשעבר מנהל ומתכנת קהילת הTF2. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SkwizY 10 פורסם 2016 במרץ 23 SkwizY משתמש רשום 10 193 הודעות כרגע [sIGPIC][/sIGPIC] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Le Dude 10 פורסם 2016 במרץ 23 Le Dude משתמש רשום 10 561 הודעות איך אפשר שיר אחד לבחור?יש כל כך הרבה טובים כמו השיר הזה: או כמו השיר הזה: אבל תכלס אחד השירים שאני אוהב.... זה קשה!!! יואוו נראה לי שאני אלך עם: אחד הטובים נ.ב סליחה על השיר השני חחח מה רע בראשון? בברכה גל, מנהל שרת הJailBreak לשעבר לכל בקשה פניה או סתם חפירה ניתן למצוא אותי בטיםספיק, בשרת, לצטט אותי, לשלוח לי הודעה פרטית או בסטים :D yourgameicon2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sabih 10 פורסם 2016 במרץ 23 Sabih מורחקים 10 0 הודעות Milky Chance - Stolen Dance :D[video=youtube;iX-QaNzd-0Y] בטוח תחשבו שזה שיר משעמם אבל אני מת עליו! הוא לא שר את זה עם רגש הוא שר בעצב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו