wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במרץ 22 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות (נערך) חשבתי על רעיון לשם שלי ועלה לי משהו YG Army #1 אז מי שיכול שיסים בשם שלו בסטים YG Army ושירשום פו בתגובות איזה מספר הוא שם כרגע רק #1 תפוס https://steamcommunity.com/groups/YGArmy תצטרפו לקבוצה נערך 2016 במרץ 22 על ידי KnifeSkrops "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 במרץ 22 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות (נערך) מעניין מאיפה הרעיון... Bunyun Army? נראה לי שכן :) בכ"מ כבר קיימת קבוצה רשמית של יורגיים... נערך 2016 במרץ 22 על ידי Zpower קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במרץ 22 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות מעניין מאיפה הרעיון...Bunyun Army? נראה לי שכן :) בכ"מ כבר קיימת קבוצה רשמית של יורגיים... Link plz "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 במרץ 22 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות http://steamcommunity.com/groups/Yourgame1 אין בעד מה :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במרץ 22 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות http://steamcommunity.com/groups/Yourgame1אין בעד מה :) כן זה אני לא מתכוון קבוצה רשמית אני מתכוון קבוצה כזאת כדי לקדם את הקהילה ולפרסם אותה "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ax3 35 פורסם 2016 במרץ 22 ax3 YourGame Novice רז 35 810 הודעות כן זה אני לא מתכוון קבוצה רשמית אני מתכוון קבוצה כזאת כדי לקדם את הקהילה ולפרסם אותה כן, לא נראה לי שזה ילך. זה יגרר לפרסום בקהילות מתחרות מה שישבור הסכמים ויגרום לאי כבוד ושם רע לקהילה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במרץ 23 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות כן, לא נראה לי שזה ילך.זה יגרר לפרסום בקהילות מתחרות מה שישבור הסכמים ויגרום לאי כבוד ושם רע לקהילה. אני מתכוון למשל יש לי מלא חברים ישראלים בסטים שלא יודעים מזה YourGame ואז הם יבדקו או ישאלו ויתחילו לשחק ... "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
S4muRaY 14 פורסם 2016 במרץ 23 S4muRaY YourGame Expert נוי 14 484 הודעות כן, לא נראה לי שזה ילך.זה יגרר לפרסום בקהילות מתחרות מה שישבור הסכמים ויגרום לאי כבוד ושם רע לקהילה. +1 נגיד מי שבקבוצה יכנס לשרת של קהילה מתחרה? זה סוג של לפרסם והוא יכול לקבל באן או משהו על משהו שהוא לא ממש עשה וזה גם יגרום לשם רע לקהילה ולהפרת הסכמים כמו שAx3 אמר בברכה נוי, לשעבר מנהל ומתכנת קהילת הTF2. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במרץ 23 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות +1נגיד מי שבקבוצה יכנס לשרת של קהילה מתחרה? זה סוג של לפרסם והוא יכול לקבל באן או משהו על משהו שהוא לא ממש עשה וזה גם יגרום לשם רע לקהילה ולהפרת הסכמים כמו שax3 אמר אין לזה clan tag זה שהוא נמצא בה לא יעשו לא כלום "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ax3 35 פורסם 2016 במרץ 23 ax3 YourGame Novice רז 35 810 הודעות +1נגיד מי שבקבוצה יכנס לשרת של קהילה מתחרה? זה סוג של לפרסם והוא יכול לקבל באן או משהו על משהו שהוא לא ממש עשה וזה גם יגרום לשם רע לקהילה ולהפרת הסכמים כמו שAx3 אמר אין לזה clan tag זה שהוא נמצא בה לא יעשו לא כלום כשאתה אומר "צבא" אתה אומר בעצם שאתה נלחם במשהו שלא הולך על פי החוקים שלך, כרגע החוקים שלך זה יורגיים לפי מה שאני מבין, זה ייגרר לפרסומים בקהילות מתחרות בגלל שהקהילות האלה כביכול "נגד" יורגיים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ax3 35 פורסם 2016 במרץ 23 ax3 YourGame Novice רז 35 810 הודעות אני מתכוון למשל יש לי מלא חברים ישראלים בסטים שלא יודעים מזה YourGame ואז הם יבדקו או ישאלו ויתחילו לשחק ... אז תזמין אותם לקבוצה הרשמית, לא לקבוצה שאתה פתחת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו