PaPa Smurf # Krov 23 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במרץ 21 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות למה שאני מעלה תמונה לאתר, זה לא מביא לי להגדיל אותה והיא נשארת קטנה שאי אפשר לראות כלום מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי idanasayag@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 במרץ 21 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות מאיזה אתר אתה מעלה את התמונה? via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במרץ 21 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות siz מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי idanasayag@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 במרץ 21 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות ממליץ לך על gif יותר מובן וברור , ואני הכי מבין בזה מכל שאר האתרים, אני ינסה לבדוק לך את הבעיה באתר שלך via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 במרץ 21 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות ממליץ לך על gif אבל אני עכשיו בודק לך, בgif הרבה יותר מובן וברור לדעתי ואם תרצה via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 פורסם 2016 במרץ 21 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות תקשיב. שאתה מעלה תמונה יש כל מני יש תמונה מלאה ויש בקטנה זה אחד שתיים אתה לא מעתיק את הכל. אתה לוקח רק מה עד ה השני וזהו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במרץ 21 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות תודה רבה צדיקים מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי idanasayag@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WinterHoly 34 פורסם 2016 במרץ 21 WinterHoly YourGame Average ? 34 1.2k הודעות הבעיה נפתרה, ננעל. WinterHoly 2.11.15 - 17.7.16 12.12.19 - ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו