noK 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במרץ 18 noK משתמש רשום 10 12 הודעות אשמח אם תגיבו, זה היה בשבילי מטורף חח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tez 130 פורסם 2016 במרץ 18 Tez YourGame Expert ניק 130 466 הודעות steam link for report? steam_id for vac? sparkles ns :D Tez אדמין בשרתי:CS:GO Bhop,Jail ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <03:51:03> "Forrest" was removed from server group "High management" by "xUser". <03:51:09> "Forrest" was removed from server group "TeamSpeak Admin" by "xUser". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
noK 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במרץ 18 noK משתמש רשום 10 12 הודעות steam link for report?Steam_id for vac? Sparkles ns :d חחח כן שלחתי ל ספרקלס :d קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LeTroXe 29 פורסם 2016 במרץ 18 LeTroXe משתמש רשום 29 559 הודעות Wow איזה פליק אדמין - במערכת הפאגים Steam Group קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 במרץ 18 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות פשששש אתה כנראה תיכנס לsparkles אבל לי נגיד לקח בערך חודש עד שהוא הכניס אותי לסרטון אז תחכה קצת חחח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
duck 10 פורסם 2016 במרץ 18 duck משתמש רשום 10 13 הודעות quack קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DarkMan 11 פורסם 2016 במרץ 18 DarkMan YourGame Expert 11 327 הודעות פששששאתה כנראה תיכנס לsparkles אבל לי נגיד לקח בערך חודש עד שהוא הכניס אותי לסרטון אז תחכה קצת חחח אני זוכר את מה שאתה שלחת לו עם הטק9 חחח ולנושא פשוט וואו. בברכה מנהל שרת הKZ ליצירת קשר איתי Steam: http://steamcommunity.com/id/dark69man/ Skype: ror951 אני בTS רוב היום אז אתם יכולים גם לדבר איתי שם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2016 במאי 14 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות מצטער שאני מקפיץ נוק הסרטון שלך אצל יוטיובר מפורסם ראיתי שהתחברת סוף סוף אז רציתי להודיע לך xD My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
noK 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במאי 22 noK משתמש רשום 10 12 הודעות מצטער שאני מקפיץ נוק הסרטון שלך אצל יוטיובר מפורסם https://www.youtube.com/watch?v=9peo132r1ra&feature=youtu.be ראיתי שהתחברת סוף סוף אז רציתי להודיע לך xd כן, לא התחברתי ליורגיים הרבה זמן, ואני יודע שנכנסתי לסרטון שלו d: עדיין ספארקלס לא העלה, אני כבר לא בטוח אם הוא יעלה חח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NivZiv 10 פורסם 2016 במאי 22 NivZiv משתמש רשום 10 77 הודעות תודה רבה על הפרסום :) ! בברכה, ניב. מייסד הקלאן The Crazy Tigers קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו