TaloBetza 90 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 באוקטובר 26 TaloBetza YourGame Average טל איש המערות 90 1.7k הודעות השרת מת.. יש עדכונים? עושים משהו? או שסגרו תשרת? הסבר ? #מפלגת מב"ר, מבר לנצח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ThesnowGhost 8 פורסם 2020 בנובמבר 29 ThesnowGhost YourGame Expert מייקל 8 345 הודעות וואלה אין לי מושג בכלל... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
23alon21421 18 פורסם 2020 בנובמבר 29 23alon21421 YourGame Expert alon 18 349 הודעות עושים דברים, מנסים להשיג צוות ולהחזיר את השרת לקדמותו השרת כרגע פתוח אך אין בו אנשים כנראה יתחילו לעבוד בו בשבועות הקרובים אני לא צוות אז אני לא יודע הכל זה רק מה שאני יודע קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OREL55551 0 פורסם 2024 במאי 20 OREL55551 חדש/ה ב־YourGame אוראל 0 11 הודעות Discover the ultimate in relaxed romance with the best casual dating platform! Night dating, no obligations Actual Women [URL=https://datesnow.life]Top-notch casual Dating[/URL] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו