Nisim 17 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 בספטמבר 23 Nisim YourGame Expert ניסים 17 390 הודעות טוב כפי שאתם יודעים היום או מחר רוקט ליג יוצא בחינם לאפיק גיימס ואני ראיתי את המשחק ואני לא חושב שהוא כזה כיף..... מה אתם חושבים עליו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hayo 9 פורסם 2020 בספטמבר 23 Hayo YourGame Beginner Omri 9 121 הודעות (נערך) וואלה יש לי את זה כבר איזה 4-5 שנים ורק 50 שעות (משחק טוב אבל נמאס מהר). נערך 2020 בספטמבר 24 על ידי Hayo קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hayo 9 פורסם 2020 בספטמבר 23 Hayo YourGame Beginner Omri 9 121 הודעות (נערך) המשתמש pepe evepe אמר: שיחקתי בו כמה פעמים, לא כזה כיף. אני תמיד מפסיד כי אתה בוט נערך 2020 בספטמבר 24 על ידי Hayo קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
aniron 1 פורסם 2020 בספטמבר 24 aniron חדש/ה ב־YourGame ron 1 9 הודעות אף פעם לא עניין אותי אבל תנסה גם ככה קיבלת חינם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
liavbadash12 2 פורסם 2020 בספטמבר 24 liavbadash12 YourGame Advanced liav 2 212 הודעות חד משמעית זה משחק כיף ממש קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו