ZaPtRoN 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 בספטמבר 22 ZaPtRoN YourGame Advanced פלג 11 209 הודעות (נערך) אני מתכנן לקנות מחשב חדש , מצאתי מפרט בשווי 5,600 ש"ח וזה המפרט: Intel core i 7 16 Ram (של HyperX) Nvidia RTX 2070 יש לכם מפרט יותר טוב מזה ? (תקציב 8,000) נערך 2020 בספטמבר 22 על ידי ZaPtRoN קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xXxAFROJOKERxXx 1 פורסם 2020 בספטמבר 24 xXxAFROJOKERxXx YourGame Advanced מקסים גברילוב 1 199 הודעות אוקיי אני אתחיל בכמה דברים וגם לא פירטת על הכל: 1) איזה דור המעבד (המספר שבא אחרי הi7) 2) מה המהירות של הראם 3) תחכה שnvidia יוציאו עוד rtx 2080 כי זה כרטיס ממש טוב (על היום שהוציאו אותו נגמר המלאי) וזהו המחשב שלי די בסדר יש לי gtx 1050 והמעבד i7 9700k ולבינתיים זה מחשב שמספק לי את כל הצרכים כי אני לא משחק במשחקים ממש כבדים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sagimaster 5 פורסם 2020 באוקטובר 3 Sagimaster חדש/ה ב־YourGame שגיא 5 39 הודעות (נערך) קודם כל, אתה יכול להשקיע בספק כח מודולארי של קרוסייאר מארז טוב יכול להגיע גם ל600 שקל. איוורור פנימי לא ציינת קירור למעבד כונן NVMe של 500GB יעשה לך טוב (אישית ממליץ על סמסונג) ואם יש לך תקציב כזה תוכל להשקיע אפילו בכונן SSD של 2TB ולא במכאני יש לי מארז של גיימינג פשוט להיט מומלץ ביותר! אני הרכבתי לעצמי איתו את המחשב וזה פשוט תענוג להתעסק איתו. (בתור טכנאי מחשבים וגם כמשתמש) כי יש לו דלת זכוכית נפתחת שאתה צריך רק להוציא בקלות 2 ברגים גדולים ונוחים ואתה פותח את המחשב ועושה מה שאתה רוצה (ניקיון התקנת חומרה, סידור כבלים והכל) נערך 2020 באוקטובר 3 על ידי Sagimaster קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2020 באוקטובר 3 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות 5$ RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Hayo 9 פורסם 2020 באוקטובר 4 Hayo YourGame Beginner Omri 9 121 הודעות המשתמש RyZ אמר: 5$ מה זאת הגניבה הזאת ב 5$ אני מזמין 20 כאלו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו