RoastBeef 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 בספטמבר 22 RoastBeef YourGame Beginner עמית 0 71 הודעות מה דעתכם על הלמידה בזום? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Liel442 31 פורסם 2020 בספטמבר 22 Liel442 מנהל המגזין ליאל 31 384 הודעות וואלה זה ממש אחלה, אבל לא לומדים כלום. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RoastBeef 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 בספטמבר 22 RoastBeef YourGame Beginner עמית 0 71 הודעות כן זה לא משהו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Liel442 31 פורסם 2020 בספטמבר 22 Liel442 מנהל המגזין ליאל 31 384 הודעות המשתמש RoastBeef אמר: כן זה לא משהו באיזו כיתה אתה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RoastBeef 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 בספטמבר 22 RoastBeef YourGame Beginner עמית 0 71 הודעות אני בכיתה יא מה איתך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
emerpuS 0 פורסם 2020 בספטמבר 22 emerpuS חדש/ה ב־YourGame רון אמירם 0 43 הודעות תגידו רק אני או שקשה ללמוד בזום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Liel442 31 פורסם 2020 בספטמבר 22 Liel442 מנהל המגזין ליאל 31 384 הודעות המשתמש RoastBeef אמר: אני בכיתה יא מה איתך או הו.. אני ב־י. עד כדי כך גרוע ביא? יש לך טיפים להביא? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RoastBeef 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 בספטמבר 22 RoastBeef YourGame Beginner עמית 0 71 הודעות טיפ הכי טוב תשקיע בכיתה יא ובי אתה יכול לזרוק אבל ביא תשקיע את החיים. מה אתה מגביר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RoastBeef 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 בספטמבר 22 RoastBeef YourGame Beginner עמית 0 71 הודעות כן די קשה אך זה חשוב להתמיד ולהשקיע קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
emerpuS 0 פורסם 2020 בספטמבר 22 emerpuS חדש/ה ב־YourGame רון אמירם 0 43 הודעות האמת שאני התחלתי עכשיו י וקצת קשה יש טיפים? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
emerpuS 0 פורסם 2020 בספטמבר 22 emerpuS חדש/ה ב־YourGame רון אמירם 0 43 הודעות יש לך טיפים לכיתות י? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
emerpuS 0 פורסם 2020 בספטמבר 22 emerpuS חדש/ה ב־YourGame רון אמירם 0 43 הודעות המשתמש Liel442 אמר: או הו.. אני ב־י. עד כדי כך גרוע ביא? יש לך טיפים להביא? המשתמש RoastBeef אמר: אני בכיתה יא מה איתך תגיד יש לך איזה טיפים אני כיתה י קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
emerpuS 0 פורסם 2020 בספטמבר 22 emerpuS חדש/ה ב־YourGame רון אמירם 0 43 הודעות המשתמש RoastBeef אמר: מה דעתכם על הלמידה בזום? לדעתי היא לא משהו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RoastBeef 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 בספטמבר 22 RoastBeef YourGame Beginner עמית 0 71 הודעות כן תקשיב בשיעורים איזה מקצועות אתה מגביר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Liel442 31 פורסם 2020 בספטמבר 22 Liel442 מנהל המגזין ליאל 31 384 הודעות המשתמש RoastBeef אמר: כן תקשיב בשיעורים איזה מקצועות אתה מגביר ביולוגיה וחנג, אתה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו