ella 326 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 באוגוסט 15 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות יש לי סוג של ״שוגר דאדי״ מארצות הברית שאמור לשלם לי בתמורה לתמונות של כפות רגליים. עכשיו אני אפתח בקרוב חשבון בנק, איך מעבירים כסף מארץ אחרת (אין לו את המספר שלי זה באינסטגרם) ויותר חשוב - אמא שלי יכולה לראות מה הולך לי בחשבון, יש דרך להסתיר את הכסף שנכנס ויוצא? כלומר יש דרך להסתיר למשל 500$ שנכנסו, ואם אני רוצה להוציא אותם שלא יראו את זה בחשבון? אין לי מושג איך כל זה עובד אשמח אם מישהו יסביר בפירוט. ובבקשה אל תטיפו לי על ערכים ומה נכון ולא נכון בחיים, אתם לא בנעליים שלי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Viper 127 פורסם 2020 באוגוסט 15 Viper YourGame Expert אריאל 127 440 הודעות טוב אחי, שיעביר לך בפייפל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
Shahar 1576 פורסם 2020 באוגוסט 15 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות פורנו סוסים? עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2020 באוגוסט 16 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות המשתמש Shahar אמר: פורנו סוסים? כן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
ella 326 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 באוגוסט 16 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות המשתמש Viper אמר: טוב אחי, שיעביר לך בפייפל טוב אחי אל תגיד דברים שאתה לא מבין בפייפל יש מיסים וגם הוא יכול לעשות ריפאונד. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2020 באוגוסט 16 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות תני לי תטלפון שלו,אני אדבר איתו שיעביר לי ואני אביא לך מזומן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Viper 127 פורסם 2020 באוגוסט 19 Viper YourGame Expert אריאל 127 440 הודעות המשתמש ella אמר: טוב אחי אל תגיד דברים שאתה לא מבין בפייפל יש מיסים וגם הוא יכול לעשות ריפאונד. אם הוא יעביר דרך האופציה "חברים ומשפחה" הוא לא יכול לעשות ריפאונד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cyanh 91 פורסם 2020 בספטמבר 22 cyanh YourGame Novice רון 91 826 הודעות אעאעאע מעניין "Behind every purple man, there's a sad, little white boy, looking for attention" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Arthur Read 2 פורסם 2020 בספטמבר 22 Arthur Read YourGame Beginner שחר 2 127 הודעות קשה קשה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RoastBeef 0 פורסם 2020 בספטמבר 22 RoastBeef YourGame Beginner עמית 0 71 הודעות מה הבעיה תהרוג אותה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו