_Fishy_ 165 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 במאי 15 _Fishy_ YourGame Average מיקמק 165 1.8k הודעות שלום לכולם,באשכול זה אני אבקש ואציג את סיבותיי למה אריק צריך לקבל חבר כבוד. אריק כבר כמה שנים בקהילה והוא רק עוזר ותורם עושה רק טוב. אריק מפקח גלובאלי תפקיד בחיר וגם היה הנהלה הוא השקיע ושיפר את הפורום שבו הוא התמקד. אריק פרש מסיבות אישיות ובכל מקרה בקרוב הוא היה מתגייס. אם למישהו מגיע אז זה לו! אוכל.טעים.חזק הצביעו למפלגת אוכל, בשביל עתיד טוב יותר לצלחות שלנו! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
Tzipi 35 פורסם 2020 במאי 15 Tzipi YourGame Expert Yali 35 391 הודעות Tzipi PRO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Delirious 85 פורסם 2020 במאי 15 Delirious הנהלה ראשית לירון 85 443 הודעות שלום פישי מן, אני מעריך אותך מאוד על הערכה שלך לעבודה של אריק, אבל אני בטוח בעניין שלמי שמגיע חבר כבוד לא ההחלטה של שחקני הקהילה, אני בטוח ויודע שההנהלה של הקהילה מודעת למי להביא חבר כבוד ומתי להביא לו. תודה רבה שאתה מתחשב באריק, ותתן להנהלה לעשות את הבחירות שלה תודה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2020 במאי 15 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות המשתמש Delirious אמר: שלום פישי מן, אני מעריך אותך מאוד על הערכה שלך לעבודה של אריק, אבל אני בטוח בעניין שלמי שמגיע חבר כבוד לא ההחלטה של שחקני הקהילה, אני בטוח ויודע שההנהלה של הקהילה מודעת למי להביא חבר כבוד ומתי להביא לו. תודה רבה שאתה מתחשב באריק, ותתן להנהלה לעשות את הבחירות שלה תודה. מה שהוא אמר רק עם שגיאות כתיב לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
_Fishy_ 165 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 במאי 15 _Fishy_ YourGame Average מיקמק 165 1.8k הודעות (נערך) המשתמש Delirious אמר: שלום פישי מן, אני מעריך אותך מאוד על הערכה שלך לעבודה של אריק, אבל אני בטוח בעניין שלמי שמגיע חבר כבוד לא ההחלטה של שחקני הקהילה, אני בטוח ויודע שההנהלה של הקהילה מודעת למי להביא חבר כבוד ומתי להביא לו. תודה רבה שאתה מתחשב באריק, ותתן להנהלה לעשות את הבחירות שלה תודה. שלום דליריוס בשורה הראשונה של האשכול אפשר לראות שאני מבקש דבר זה ולא דורש נערך 2020 במאי 15 על ידי fishy_man אוכל.טעים.חזק הצביעו למפלגת אוכל, בשביל עתיד טוב יותר לצלחות שלנו! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2020 במאי 15 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות היי, אתה מוזמן לדבר עם אריק על הסיבות למה אין לו חבר כבוד. יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.