NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 באפריל 13 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות היי!. ראיתי שאתם הוספתם דרך לקיצורי דרך בפורום החדש לפורומים שונים וזה מגניבולי. אבל אי אפשר להוסיף למועדפים פורומים מרכזיים כגון סיאס גו. מיינקראפט וכו ( אני דרך הטלפון ) אז אם אפשר לבדוק את זה ולענות לי זה היה אחלה! תודה לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 באפריל 13 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות ? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Johnny 650 פורסם 2020 באפריל 13 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות היי, הוספתי את הפורומים לקטגורייה האישית והם נוספו ללא בעיה, דרך הטלפון ודרך האתר. איזו שגיאה אתה מקבל? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 באפריל 13 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות פשוט לא נותן לי להוסיף את הפורומים הראשיים למועדפים. רק את התת פורומים לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Johnny 650 פורסם 2020 באפריל 14 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות כשאתה מחפש את הפורום, אתה מקליד בחיפוש CS:GO? אם כן, נסה לחפש את שם הפורום Counter-Strike: GO ותראה אם זה עובד. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 באפריל 14 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות המשתמש JoJo אמר: כשאתה מחפש את הפורום, אתה מקליד בחיפוש CS:GO? אם כן, נסה לחפש את שם הפורום Counter-Strike: GO ותראה אם זה עובד. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Johnny 650 פורסם 2020 באפריל 16 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות נסה לנקות קוקיז בטלפון, תראה אם הבעיה הסתדרה. אגב, קיבלת חבר כבוד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2020 באפריל 17 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות אני רואה שנכנסת לאתר דרך הדיסקורד, תבדוק שאתה מחובר, אם אתה לא מחובר אתה לא יכול להוסיף פורומים. יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 באפריל 17 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות המשתמש Hepi אמר: אני רואה שנכנסת לאתר דרך הדיסקורד, תבדוק שאתה מחובר, אם אתה לא מחובר אתה לא יכול להוסיף פורומים. מחובר זה עדין לא עוזר. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.