ZaPtRoN 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 במרץ 27 ZaPtRoN YourGame Advanced פלג 11 209 הודעות היי לכולם, לאחרונה התחלתי ללמוד תכנות אתרים ואני מחפש פרוייקט להתחיל לעבוד עליו וללמוד. אם למישהו יש רעיון מקורי/שכמעט אין אותו הוא מוזמן להציע לי בתגובות ואולי אני אממש אותו תודה מראש, פלג. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2020 במרץ 27 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות איזה שפה אתה לומד ובאיזה רמה אתה בערך? הכי טוב ללמידה זה שתנסה לבנות מערכות, תתחיל מדברים פשוטים ותרחיב אותם. יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZaPtRoN 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 במרץ 27 ZaPtRoN YourGame Advanced פלג 11 209 הודעות (נערך) המשתמש Hepi אמר: איזה שפה אתה לומד ובאיזה רמה אתה בערך? הכי טוב ללמידה זה שתנסה לבנות מערכות, תתחיל מדברים פשוטים ותרחיב אותם. אני כרגע לומד PHP, HTML, SQL, JS,ואני רוצה ללמוד CSS אבל זה החלק הכי לא חשוב (CSS). אשמח שתפרט לי איזה מערכות כדי לי לתכנת כי אני לא מוצא רעיון פשוט נערך 2020 במרץ 27 על ידי ZaPtRoN קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2020 במרץ 27 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות המשתמש ZaPtRoN אמר: אני כרגע לומד PHP, HTML, SQL, JS,ואני רוצה ללמוד CSS אבל זה החלק הכי לא חשוב (CSS). אשמח שתפרט לי איזה מערכות כדי לי לתכנת כי אני לא מוצא רעיון פשוט אם אתה יודע PHP ברמה של לבנות משהו, תנסה לבנות מערכת של ניהול תוכן, תעשה הרשמה והתחברות ודף עם פוסטים ופאנל אדמין שדרכו אפשר יהיה לפרסם את הפוסטים. יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZaPtRoN 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 במרץ 27 ZaPtRoN YourGame Advanced פלג 11 209 הודעות המשתמש Hepi אמר: אם אתה יודע PHP ברמה של לבנות משהו, תנסה לבנות מערכת של ניהול תוכן, תעשה הרשמה והתחברות ודף עם פוסטים ופאנל אדמין שדרכו אפשר יהיה לפרסם את הפוסטים. פורום אתה מתכוון? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2020 במרץ 27 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות המשתמש ZaPtRoN אמר: פורום אתה מתכוון? לא פורום, משהו בסגנון וורדפרס רק יותר פשוט יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZaPtRoN 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 במרץ 27 ZaPtRoN YourGame Advanced פלג 11 209 הודעות המשתמש Hepi אמר: לא פורום, משהו בסגנון וורדפרס רק יותר פשוט הבנתי, טוב תודה רבה רוי. המשך יום/ערב טוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
_Fishy_ 165 פורסם 2020 במרץ 27 _Fishy_ YourGame Average מיקמק 165 1.8k הודעות תנסה לעשות פורום או דף ראשי של קהילה דוגמא בדיס אוכל.טעים.חזק הצביעו למפלגת אוכל, בשביל עתיד טוב יותר לצלחות שלנו! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZaPtRoN 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 במרץ 27 ZaPtRoN YourGame Advanced פלג 11 209 הודעות המשתמש fishy_man אמר: תנסה לעשות פורום או דף ראשי של קהילה דוגמא בדיס מה זאתמרת "דף ראשי של קהילה דוגמא בדיס"?, אשמח שתפרט יותר ותשלח דוגמאות אם יש לך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shani_666 203 פורסם 2020 במרץ 27 shani_666 YourGame Average שני 203 2k הודעות כפי שהשאר אמרו, ממליצה לך להתחיל במערכת של פרסום פוסטים ותגובות עליהם, לייקים וכו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZaPtRoN 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 במרץ 27 ZaPtRoN YourGame Advanced פלג 11 209 הודעות המשתמש shani_666 אמר: כפי שהשאר אמרו, ממליצה לך להתחיל במערכת של פרסום פוסטים ותגובות עליהם, לייקים וכו הבעיה היא שזה חרוש מאוד וגם יש את *** בארץ וכאילו עוד לא נוצר הפורום שעקף אותם נגיד את זה ככה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2020 במרץ 27 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות המשתמש ZaPtRoN אמר: הבעיה היא שזה חרוש מאוד וגם יש את *** בארץ וכאילו עוד לא נוצר הפורום שעקף אותם נגיד את זה ככה אם אתה רוצה ללמוד אל תחפש עכשיו להקים אתר, תבנה מערכות בשבילך שתשתפר ורק שאתה חושב שאתה ברמה טובה תתחיל לנסות לתכנת בתשלום או להקים אתרים לעצמך. יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZaPtRoN 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 במרץ 28 ZaPtRoN YourGame Advanced פלג 11 209 הודעות (נערך) המשתמש Hepi אמר: אם אתה רוצה ללמוד אל תחפש עכשיו להקים אתר, תבנה מערכות בשבילך שתשתפר ורק שאתה חושב שאתה ברמה טובה תתחיל לנסות לתכנת בתשלום או להקים אתרים לעצמך. אני לא רוצה ללמוד כי אני יודע, אני רוצה להתחיל פרוייקט בשביל שהשעמום יעבור וגם לעתיד אם אני ארצה להקים דף פייסבוק נגיד של בניית אתרים אז שיהיה לי כבר פרוייקט מוכן (לדוגמאות) נערך 2020 במרץ 28 על ידי ZaPtRoN קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2020 במרץ 28 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות אז תתחיל בלבנות לך framework לבסיס לכל המערכות שלך, תבנה לך מחלקת DB נוחה שאתה יודע לעבוד איתה ומחלקות לניהול ה models וה templates שלך. אתה יכול לנסות גם לבנות מערכת הרשאות ופאנל ניהול, ככה שכל מערכת שתרצה לבנות יהיה לך את הבסיס מוכן. יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
_Fishy_ 165 פורסם 2020 במרץ 28 _Fishy_ YourGame Average מיקמק 165 1.8k הודעות המשתמש ZaPtRoN אמר: אני לא רוצה ללמוד כי אני יודע, אני רוצה להתחיל פרוייקט בשביל שהשעמום יעבור וגם לעתיד אם אני ארצה להקים דף פייסבוק נגיד של בניית אתרים אז שיהיה לי כבר פרוייקט מוכן (לדוגמאות) אולי תכין אתה שבו תפרסם את עצמך והוא עצמו ישמש כאתר לדוגמא? אוכל.טעים.חזק הצביעו למפלגת אוכל, בשביל עתיד טוב יותר לצלחות שלנו! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו