Hepi 1355 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 במרץ 23 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות היי במידה ואתם מוצאים באגים או שיש לכם רעיון למשהו שלדעתכם צריך להוסיף לאתר החדש, אתם מוזמנים לכתוב אותם באשכול הזה. לגבי הגרסה השחורה, אני עובד על זה וזה יעלה בימים הקרובים, והפעם זה יהיה קל להחליף בין העיצובים בעזרת כפתור בחלק העליון, בדומה לאתרים גדולים אחרים. יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Thegoldenfox 262 פורסם 2020 במרץ 23 Thegoldenfox YourGame Average Bar 262 1.2k הודעות אני לא יודע אם זה בעיה רק אצלי או שזה אצל כולם ככה אבל כשאני לוחץ על הוספת פורום למועדפים אי אפשר ללחוץ שם על כלום כלומר אי אפשר להוסיף למועדפים שום פורום. Thegoldenfox קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Thegoldenfox 262 פורסם 2020 במרץ 23 Thegoldenfox YourGame Average Bar 262 1.2k הודעות המשתמש Thegoldenfox אמר: אני לא יודע אם זה בעיה רק אצלי או שזה אצל כולם ככה אבל כשאני לוחץ על הוספת פורום למועדפים אי אפשר ללחוץ שם על כלום כלומר אי אפשר להוסיף למועדפים שום פורום. דרך אגב זה כן עובד דרך הטלפון Thegoldenfox קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
_Fishy_ 165 פורסם 2020 במרץ 24 _Fishy_ YourGame Average מיקמק 165 1.8k הודעות מהטלפון שמקבלים התראה זה נראה כמו מלבן אדום אוכל.טעים.חזק הצביעו למפלגת אוכל, בשביל עתיד טוב יותר לצלחות שלנו! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 במרץ 24 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות המשתמש fishy_man אמר: מהטלפון שמקבלים התראה זה נראה כמו מלבן אדום אתה יכול לצלם? יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
_Fishy_ 165 פורסם 2020 במרץ 24 _Fishy_ YourGame Average מיקמק 165 1.8k הודעות המשתמש Hepi אמר: אתה יכול לצלם? אוכל.טעים.חזק הצביעו למפלגת אוכל, בשביל עתיד טוב יותר לצלחות שלנו! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 במרץ 24 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות @fishy_man תוקן יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו