Mr.Green 804 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 בינואר 2 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות שלום לכולם, וברוכים הבאים לאיוונט בפורום דיבורים. בפעילות זו אני אשלח פה שאלות ואתם תצטרכו לענות בתגובה חדשה, מי שיענה ראשון ונכון ינצח ויזכה בפרס. השאלות: אני האיבר היחידי בגוף האדם שנתו את השם שלו לעצמו. מה אני? ככל שיש יותר ממני ככה רואים פחות טוב, ואם תעצום את עיניך אופיע מיד מולך. מה אני? אני נמצא תמיד בסופה של הקשת בענן. מה אני? תמצאו אותי רק בעבר, אולם בהווה אני נוצר, העתיד לא משפיע עלי, אך עבורו אני אוצר. מה אני? בעזרתי קוראים לעזרה, ואפשר להגיד אותי גם מהסוף להתחלה. מה אני? אין להגיב פעמיים. אין לקלל / לפגוע בשחקן כלשהו באשכול זה. אין לעשות טרולים / להגיב דברים שלא קשורים לאשכול זה. כל חוקי האתר ותנאי השימוש חלים גם באשכול זה. מפעיל הפעילות: @Mr.Green הפרס: 50 נקודות + שינוי תת־ניק ל־3 ימים עם אימוג'ים בהצלחה לכולם בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Thegoldenfox 262 פורסם 2020 בינואר 2 Thegoldenfox YourGame Average Bar 262 1.2k הודעות המוח חשכה האות נ סופית היסטוריה SOS Thegoldenfox קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 בינואר 2 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות המשתמש Thegoldenfox אמר: המוח חשכה האות נ סופית היסטוריה SOS תשובה נכונה! זכית בפעילות. בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.