shani_666 203 יוצר/ת האשכול פורסם 2020 בינואר 2 shani_666 YourGame Average שני 203 2k הודעות בזמן האחרון תוכניות הראליטי התדרדרו מאד, ולדעתי כבר אין סיבה לראות אותן. זה היה נחמד פעם, אבל עכשיו זה נראה שהכל מבוים ושכל התוכנית זה רק כמה אנשים מקללים זה את זה. אתם עדיין רואים תוכניות ראליטי ? מה דעתכם עליהם ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gozlan 114 פורסם 2020 בינואר 2 Gozlan YourGame Average גיא 114 1.9k הודעות כבר לא רואה דעתי על הנושא זה שמנהלי התוכניות רוצים להרוויח רק כסף קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
emilywe 71 פורסם 2020 בינואר 2 emilywe YourGame Average אמילי 71 1.5k הודעות אני חושבת שהתוכניות התדרדרו מאוד, חלק מהדברים מבוימים, האנשים שבאים לתוכניות באים בשביל פרסום בלבד וזה באסה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NoGoodBro 8 פורסם 2020 בינואר 2 NoGoodBro YourGame Expert aviram 8 495 הודעות אני רואה לפעמיים הם עושים הכל בשביל תוכן ובשביל להרוויח כסף אבל לפעמיים זה מעניין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ThePikachu_YT 37 פורסם 2020 בינואר 2 ThePikachu_YT YourGame Average ליאב 37 1.3k הודעות אני לא רואה ליצירת קשר: discord????????????#6617 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
dragonice321 22 פורסם 2020 בינואר 2 dragonice321 YourGame Novice ירין 22 916 הודעות לא רואה טלוויזיה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
Mr.Green 804 פורסם 2020 בינואר 2 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות אני צופה המון בטלוויזיה, תמיד רואה את מה שחדש (האח הגדול, 2025 הכוכב הבא וכל הבולשיט הזה) אני חייב להגיד לכם שהם איבדו את זה לגמרי, כל עונה אומרים באח הגדול "העונה הזאת לא תהיה כמו הקודמות" כל עונה וזה לא נכון, זה סתם בשביל למשוך צפיות. ריאליטי כמו פוליטיקה וחדשות זה לאנשים שאוהבים את זה, אנשים שהתרגלו לראות "בולשיט", זו דעתי. בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו