_Fishy_ 165 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 בדצמבר 31 _Fishy_ YourGame Average מיקמק 165 1.8k הודעות מחר שנה חדשה. אז באשכול זה כל אחד יסכם את שנתו בקהילה ויגיד את רצונו בהמשך. השנה שלי התחילה פה מאוד טובה עם קידומים מהירים והגעה לתפקיד. ואז חביתי הרבה מאוד דברים לא נעימים כמו קללות ירידות השפלות ועוד. לסיכום אני יודע שיש בקהילה אנשים נחמדים וטובים כמו: @shani_666 @Mr.Green @Thegoldenfox @etay @WinterHoly אוכל.טעים.חזק הצביעו למפלגת אוכל, בשביל עתיד טוב יותר לצלחות שלנו! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 3 2 הצג חתימה דווח שיתוף
WinterHoly 34 פורסם 2019 בדצמבר 31 WinterHoly YourGame Average ? 34 1.2k הודעות שנה זה פרק זמן שעובר, בסופו של דבר אתה צריך להסתכל על דבר אחד, המטרה שבסוף. האם השגת את המטרה שלך בשנה הזאת ? ואם כן, מה הדרך שעשית בשביל להשיג את זה. יש משפט " שהמטרה מקדשת את האמצעים" וזה לא בהכרך נכון, כי אם בדרך דרכת ופגעת באנשים האם זה היה שווה את זה? משהו קטן לחשוב עליו. לנושא, השנה שלי הייתה משמעותית מאוד, הגעתי והשגתי דברים שכיוונתי עבורם. בין היתר חזרתי גם לקהילת Yourgame. WinterHoly 2.11.15 - 17.7.16 12.12.19 - ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Thegoldenfox 262 פורסם 2019 בדצמבר 31 Thegoldenfox YourGame Average Bar 262 1.2k הודעות Happy New Year Thegoldenfox קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Reko 91 פורסם 2019 בדצמבר 31 Reko YourGame Corporal עידן 91 713 הודעות שנה הבאה @ijo יחזור בעזרת השם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 פורסם 2019 בדצמבר 31 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות המשתמש fishy_man אמר: מחר שנה חדשה. אז באשכול זה כל אחד יסכם את שנתו בקהילה ויגיד את רצונו בהמשך. השנה שלי התחילה פה מאוד טובה עם קידומים מהירים והגעה לתפקיד. ואז חביתי הרבה מאוד דברים לא נעימים כמו קללות ירידות השפלות ועוד. לסיכום אני יודע שיש בקהילה אנשים נחמדים וטובים כמו: @shani_666 @Mr.Green @Thegoldenfox @etay @WinterHoly חכה תראה איזה אשכול אני מכין בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
ZeNoam 390 פורסם 2019 בדצמבר 31 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות שנה חדשה, התחלות חדשות צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו