ZeNoam 390 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 בדצמבר 26 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות כמה פעמים טסתם ולאן? אני טסתי ארבע פעמיים, פעמיים לקפריסין, פעם לגרמניה ופעם לאנגליה. דיון מהנה צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
dragonice321 22 פורסם 2019 בדצמבר 26 dragonice321 YourGame Novice ירין 22 916 הודעות לאילת הכל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 פורסם 2019 בדצמבר 26 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות הייתי בחו"ל יותר מדי פעמים, המקומות שאני זוכר שהייתי בהם זה: רוסיה, איזה 4 או 6 פעמים. צ'כיה פראג פעם אחת. אוקראינה פעם אחת שהיא הייתה אוקראינה ופעם שנייה שזה כבר הפך לרוסיה. בנגקוק פעם אחת. ארה"ב פעם אחת בתקווה לנסוע שוב פעם. ברצלונה, פעמיים. איטליה פעם אחת. צרפת פעם אחת. יוון כרתים פעם אחת. בודפשט פעם אחת. פולין (כחלק מהמסע לפולין). ויש עוד מקומות אבל הייתי קטן אז אני לא זוכר. בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Thegoldenfox 262 פורסם 2019 בדצמבר 26 Thegoldenfox YourGame Average Bar 262 1.2k הודעות יותר מידי Thegoldenfox קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NoGoodBro 8 פורסם 2019 בדצמבר 26 NoGoodBro YourGame Expert aviram 8 495 הודעות הרבה פעמיים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Danielle 106 פורסם 2019 בדצמבר 26 Danielle YourGame Average . 106 1.9k הודעות פעמיים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ThePikachu_YT 37 פורסם 2019 בדצמבר 26 ThePikachu_YT YourGame Average ליאב 37 1.3k הודעות לאילת יותר מדי ליצירת קשר: discord????????????#6617 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
emilywe 71 פורסם 2019 בדצמבר 30 emilywe YourGame Average אמילי 71 1.5k הודעות ארצות הברית פעמיים אוסטריה פעמיים גרמניה פעמיים הולנד אוסטרליה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
גיימס קאריגר 33 פורסם 2019 בדצמבר 30 גיימס קאריגר YourGame Beginner ג'יימס קאריגר 33 86 הודעות הפעם האחרונה שהייתי בחו"ל היה במלחמת לבנון השנייה וכמו שנראה לכם בלבנון! חה חה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xRoyMan 32 פורסם 2019 בדצמבר 31 xRoyMan YourGame Expert רוי 32 595 הודעות וואלה אני לא זוכר בשעה כזאת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gozlan 114 פורסם 2019 בדצמבר 31 Gozlan YourGame Average גיא 114 1.9k הודעות אף פעם לא הייתי בחול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו