Sean. 1084 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 בנובמבר 23 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות מזל טוב אחשלי היקר @Mr.Green אני מאחל לך הרבה אושר,עושר,כושר,יושר ושתמשיך להיות חבר מעולה כמו שאתה ושכל חלומתייך יתגשמו. תמשיך לבוא איתנו לבלאק ותמשיך להיות פרייאר ולהביא לי כסף ודברים. ותמשיך להיות נהג טוב ואני מקווה שכשיגמר הרישיון אתה תסיע אותנו לאן שצריך והכי חשוב בטוח. (לא מצאתי קישור סרטון שאומר מזל טוב אריק אז תסתפק בזה.) בכל מקרה אני מקווה שאתה מבין שבגיל הזה יש אחריות פלילית אז אל תעשה שטויות ואל תסתבך בצרות. אך עם זאת באה הזכות לקנות אלכוהול וסיגריות אז תנצל את זה טוב וכמו שרשמתי למעלה אל תעשה שטויות. בכל מקרה תצא עם חברים שלך לאיזה מועדון או פאב תשתו כוס בירה, תדברו על החיים ותבין מה אתה רוצה בחיים ותבין מה היעוד שלך והכוונות שלך. בכל מקרה אני עכשיו הולך לישון או לראות סדרה וכשאני אקום אני מצפה מכל הישראלונים פה להפציץ פה תגובות מזל טוב(זה בחינם.) אני הייתי JustSeanz ויאללה ביי. נ"ב: תעשו לייק לאשכול(גם זה בחינם.) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 1 הצג חתימה דווח שיתוף
shani_666 203 פורסם 2019 בנובמבר 23 shani_666 YourGame Average שני 203 2k הודעות מזל טוב גרין, אתה זקן עכשיו @Mr.Green אני מאחלת לך אושר, עושר ויושר, אבל לא כושר כי זה לא בריא שתמשיך להתלהב מהניטרו ולשלוח את האיש הזה עם הסימני שאלה בכל סיטואציה אפשרית ולהציע קומפים באמצע טורנירים קשוחים של עיירה אני לא הולכת לישון, אבל אני הולכת לראות סדרה, ואני גם רוצה לייק. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 1 דווח שיתוף
ThePikachu_YT 37 פורסם 2019 בנובמבר 24 ThePikachu_YT YourGame Average ליאב 37 1.3k הודעות מזל טוב @Mr.Green! ליצירת קשר: discord????????????#6617 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
dragonice321 22 פורסם 2019 בנובמבר 24 dragonice321 YourGame Novice ירין 22 916 הודעות mazal tov mar yarok @Mr.Green קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
Mr.Green 804 פורסם 2019 בנובמבר 24 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות המשתמש shani_666 אמר: מזל טוב גרין, אתה זקן עכשיו @Mr.Green אני מאחלת לך אושר, עושר ויושר, אבל לא כושר כי זה לא בריא שתמשיך להתלהב מהניטרו ולשלוח את האיש הזה עם הסימני שאלה בכל סיטואציה אפשרית ולהציע קומפים באמצע טורנירים קשוחים של עיירה אני לא הולכת לישון, אבל אני הולכת לראות סדרה, ואני גם רוצה לייק. הרגת אותי עם האיש הזה XD, תודה רבה! המשתמש JustSean אמר: מזל טוב אחשלי היקר @Mr.Green אני מאחל לך הרבה אושר,עושר,כושר,יושר ושתמשיך להיות חבר מעולה כמו שאתה ושכל חלומתייך יתגשמו. תמשיך לבוא איתנו לבלאק ותמשיך להיות פרייאר ולהביא לי כסף ודברים. ותמשיך להיות נהג טוב ואני מקווה שכשיגמר הרישיון אתה תסיע אותנו לאן שצריך והכי חשוב בטוח. (לא מצאתי קישור סרטון שאומר מזל טוב אריק אז תסתפק בזה.) בכל מקרה אני מקווה שאתה מבין שבגיל הזה יש אחריות פלילית אז אל תעשה שטויות ואל תסתבך בצרות. אך עם זאת באה הזכות לקנות אלכוהול וסיגריות אז תנצל את זה טוב וכמו שרשמתי למעלה אל תעשה שטויות. בכל מקרה תצא עם חברים שלך לאיזה מועדון או פאב תשתו כוס בירה, תדברו על החיים ותבין מה אתה רוצה בחיים ותבין מה היעוד שלך והכוונות שלך. בכל מקרה אני עכשיו הולך לישון או לראות סדרה וכשאני אקום אני מצפה מכל הישראלונים פה להפציץ פה תגובות מזל טוב(זה בחינם.) אני הייתי JustSeanz ויאללה ביי. נ"ב: תעשו לייק לאשכול(גם זה בחינם.) תודה רבה על הברכה המושקעת (נ.ב: זה מלווה לא רישיון תתקן אם אתה רוצה) המשתמש ThePikachu_YT אמר: מזל טוב @Mr.Green! תודה רבה! המשתמש dragonice321 אמר: mazal tov mar yarok @Mr.Green תודה רבה! בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TrevorGalKiller 151 פורסם 2019 בנובמבר 24 TrevorGalKiller YourGame Semi-Pro שי 151 2.4k הודעות מזל טוב TrevorGalKiller מודרייטור בקהילת יורפיקסל discord: TrevorGalKiller#1178Teamspeak: TrevorGalKiller Forum: https://www.yourgame.co.il/profile/10811-trevorgalkiller/ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
emilywe 71 פורסם 2019 בנובמבר 24 emilywe YourGame Average אמילי 71 1.5k הודעות מזל טוב!!! @Mr.Green קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
Gozlan 114 פורסם 2019 בנובמבר 25 Gozlan YourGame Average גיא 114 1.9k הודעות מזל טוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
NoGoodBro 8 פורסם 2019 בנובמבר 27 NoGoodBro YourGame Expert aviram 8 495 הודעות מזל טוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
tapachk1 293 פורסם 2019 בנובמבר 27 tapachk1 YourGame Average מקס 293 1.5k הודעות שכחת להוסיף תקנה לי סיגריות TapAchK1 אחראי צוות CS:GO לשעבר last.fm קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 1 הצג חתימה דווח שיתוף
tapachk1 293 פורסם 2019 בנובמבר 27 tapachk1 YourGame Average מקס 293 1.5k הודעות מזל טוב אחי TapAchK1 אחראי צוות CS:GO לשעבר last.fm קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
xRoyMan 32 פורסם 2019 בנובמבר 28 xRoyMan YourGame Expert רוי 32 595 הודעות מזל טוב ! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו