Wolvekitty 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 במרץ 5 Wolvekitty אדמין 1 179 הודעות (נערך) שלום לכולם, אחרי שבוע וקצת של התחרות, הגיע הסוף, ואיתו המנצחים! רשימת המנצחים בתחרות הפדים *תופים* *תופים* במקום הראשון: PopQwZz במקום השני: Bumps במקום השלישי: Shavit ובחירות הנהלה הם *תופים* *תופים* React PsihcO על כל הזוכים לשלוח את העיצוב למייל הבאה: gilronen@g.co.il בפורמט PDF. (להוריד את הרווח במייל) תודה לכל המשתתפים - הנהלת YourGame.co.il נערך 2016 במרץ 6 על ידי Fuzzy בברכה Wolvekitty קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Nevo 1071 פורסם 2016 במרץ 6 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות דרך הגשת העיצוב עודכנה, זוכים נא לקרוא לפעול כמו שרשום, בהצלחה!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Bumps 11 פורסם 2016 במרץ 6 1Bumps מורחקים 11 0 הודעות מזל טוב לזוכים! :p yourgameicon1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Asuma 10 פורסם 2016 במרץ 6 Asuma משתמש רשום 10 486 הודעות מזל טוב ענק למקום הראשון! למרות שלא הצבעתי לך, העיצוב ממש יפה! תתחדש לשעבר: אדמין בקזואל מנהל שרת הקזואל חבר צוות תמיכה טכנית מנהל טורנירים רוקט ליג 3.4.2016 - 11.11.2015 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 במרץ 6 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות מה זה pfd? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 במרץ 6 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות EYT אמר: מה זה pfd? סוג של הצגת קובץ שרוב החברות (אם לא כולן) שמדפיסות מוצרים משתמשות בו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Chef 10 פורסם 2016 במרץ 6 Chef משתמש רשום איתמר 10 172 הודעות כל הכבוד למקום הראשון! הצבעתי לך פד ממש ממש יפה בברכה איתמר, אדמין בשרת הקייזי לשעבר,אדמין בפאן לשעבר,מנהל שרת הארנה לשעבר,מנהל שרת הדדראן לשעבר,מנהל קהילת ARK לשעבר,ומנהל קהילת HURT WORLD לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2016 במרץ 6 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות EYT אמר: מה זה pfd? הייתה לו טעות הקלדה הכוונה היא PDF שזה קובץ של acrobat reader מזל טוב לזוכים ! נתחיל לייצר את הפאדים ובזמן הקרוב הם יישלחו אליכם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SugarK* 11 פורסם 2016 במרץ 6 SugarK* אדמין Sahar 11 424 הודעות מזל טוב! בברכה סהר, חבר ותיק. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BaMBa bOy 10 פורסם 2016 במרץ 6 BaMBa bOy משתמש רשום 10 84 הודעות מזל טוב! בברכה, גל אדמין לשעבר בשרת הפאן לכל פניה ושאלה אפשר למצוא ב-סקייפ וב- TS קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 במרץ 6 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות gilronen אמר: הייתה לו טעות הקלדה הכוונה היא pdfשזה קובץ של acrobat reader מזל טוב לזוכים ! נתחיל לייצר את הפאדים ובזמן הקרוב הם יישלחו אליכם כן היה לי ברור שזה טעות כתיב אבל שאלתי בגלל שבדקתי pfd ויש סוג קובץ כזה אז זה קצת מוזר... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nevo 1071 פורסם 2016 במרץ 6 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות EYT אמר: כן היה לי ברור שזה טעות כתיבאבל שאלתי בגלל שבדקתי pfd ויש סוג קובץ כזה אז זה קצת מוזר... טעות שלי, סליחה חברה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 במרץ 6 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות מזל טוב וכל הכבוד לזוכים! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WinterHoly 34 פורסם 2016 במרץ 6 WinterHoly YourGame Average ? 34 1.2k הודעות פעם ראשונה ששי זוכה במשהו... מזלט לכל הזוכים !!! WinterHoly 2.11.15 - 17.7.16 12.12.19 - ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Le Dude 10 פורסם 2016 במרץ 6 Le Dude משתמש רשום 10 561 הודעות (נערך) ממליץ לעשות את הפדים כמו qck העכבר פשוט מחליק עליהם כמו חמאה ממש ממש נוח לשחק ככה יש תנועה חלקה ודיוק ענק כמובן שזה אמור להיות בשיתוף פעולה עם ss ובהצלחה עם זה אבל גם משהו בסגנון יהיה מעולה אני מניח כל הכבוד לזוכים נערך 2016 במרץ 7 על ידי Le Dude בברכה גל, מנהל שרת הJailBreak לשעבר לכל בקשה פניה או סתם חפירה ניתן למצוא אותי בטיםספיק, בשרת, לצטט אותי, לשלוח לי הודעה פרטית או בסטים :D yourgameicon2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו