ItamarTnT 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 באוקטובר 17 ItamarTnT חדש/ה ב־YourGame איתמר 1 31 הודעות מצטער שזה לא קשור לפורום הזה אבל אני לא מבין איפה אני אמור לדווח על דברים ומה הפורמט של זה משהו בבקשה יכול לשלוח לי פה קישור לזה? לא השתמשתי בפורום פה הרבה בזמן והם טיפה שינו אותו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ArielTnT 63 פורסם 2019 באוקטובר 17 ArielTnT YourGame Novice אריאל 63 933 הודעות https://www.yourgame.co.il/forums/forum/230/ תראה שם טפסים על דברים באשכולות הראשונות בברכה, אריאלמשתמש רשום TeamSpeak - ArielTnT - Discord - ArielTnT#1556 עבר תפקידים: YourPixel Chat-Mod,YourPixel Helper (x2),YourPixel Mod (x2),YourPixel Admin,ForumManager קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ItamarTnT 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 באוקטובר 17 ItamarTnT חדש/ה ב־YourGame איתמר 1 31 הודעות תודה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ArielTnT 63 פורסם 2019 באוקטובר 17 ArielTnT YourGame Novice אריאל 63 933 הודעות המשתמש ItamarTnT אמר: תודה! בבקשה בברכה, אריאלמשתמש רשום TeamSpeak - ArielTnT - Discord - ArielTnT#1556 עבר תפקידים: YourPixel Chat-Mod,YourPixel Helper (x2),YourPixel Mod (x2),YourPixel Admin,ForumManager קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו