originalvan 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 באוגוסט 13 originalvan YourGame Advanced יאיר 38 232 הודעות לדעתי הבעיה המרכזית בפיירט באי היא חוסר ה פיויפי בלי פיויפי זה דיי משעמם ולא באלי כל היום באי ולעשות גריין זה משעמם רצח ומציק אף אחד לא מוכן לרדת לפיויפי כי פוחדים לאבד תדברים אבל לדעתי בכל זאת יש ריסט בסוף העונה אז אין ממה לפחד זה סתם משעמם להיות שעות באי בלי לעשות כמעט כלום זה סתם בזבוז זמן ומוחק תאי מוח זה הדעה שלי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
23alon21421 18 פורסם 2019 באוגוסט 13 23alon21421 YourGame Expert alon 18 349 הודעות אני מסכים לפי דעתי צריך לעשות שינויים ולהוסיף עדכונים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DeadDubi 15 פורסם 2019 באוגוסט 13 DeadDubi YourGame Beginner DeadDubi 15 69 הודעות גם די מסכים איתך, לדעתי צריך להוסיף מערכת של Raid זה יכול להיות על ידי Craft של סירה מסויימת ואז על ידי חציבת Resorses מסויימים אתה תקבל דלק או משהו כזה לסירה ותוכל ללכת לאנשים אחרים לבתים ולשדוד אותם, כמובן שיהיה אליך לעשות זאת בזמן מוגבל של למשל דקה כדי שיהיה קשה לקחת דברים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
originalvan 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 באוגוסט 13 originalvan YourGame Advanced יאיר 38 232 הודעות @Maxim לדעתי צריך לעשות אווט פוס ודברים ואיוונים בפיויפי ועוד מלא דברים שיעשו לנו יותר כיף לשחק ולא כל היום להיות באי ולפזול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DeadDubi 15 פורסם 2019 באוגוסט 13 DeadDubi YourGame Beginner DeadDubi 15 69 הודעות כמו שאתה אומר נכון, לדעתי צריך להוסיף Random Loot Chests, שיעשו spawn רק בפיויפי ומהם תקבלו דברים מגניבים שגם אפשר להוסיף כמו חרבות מיוחדות, קסמים ועוד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
emilywe 71 פורסם 2019 באוגוסט 13 emilywe YourGame Average אמילי 71 1.5k הודעות אני מסכימה שאין pvp בשרת הפיירטביי, אבל לא כל האנשים רוצים להילחם, יש שרתים אחרים של pvp כמו האינפקשיין שבו יש pvp והוא ממש כיף. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Danielle 106 פורסם 2019 באוגוסט 14 Danielle YourGame Average . 106 1.9k הודעות אי אפשר להכריח אנשים להלחם, החלטה שלהם אם הם רוצים לרדת לוורזון או לכל מקום אחר עם pvp קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
originalvan 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 באוגוסט 14 originalvan YourGame Advanced יאיר 38 232 הודעות זה לא שהם לא רוצים הם מפחדים לאבד תדברים ואני לא רוצה להכריח אף אחד רוב הזמן שאני משחק פה משעמם רצח ואינפקשן זה לא פיויפי כימעט זה סתם דבר עם לאגים שלא כיף לשחק אפילו כמות השחקנים שלכם בכללי ירדה הייתם25 פלוס כמעט כל הזמן ועכשיו רק איזה 12 + ולא נדבר על הבוטים שיש שזה מראה שיש יותר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TheGolemGamerYT 12 פורסם 2019 באוגוסט 15 TheGolemGamerYT YourGame Expert נועם 12 527 הודעות לדעתי pvp זה לא כזה חשוב כי אני יחסית בנאדם לא כזה טוב בpvp ותמיד יש עלי את הדברים הטובים שלי אבל מה שאתה צודק בו זה שצריך משהו בשרת שיהיה יותר כיף מלהיות כל הזמן בטי בברכה, נועם משתמש רשום Discord - ImNoamTheGolem#1464 TeamSpeak - NoamTheGolem Forum - TheGolemGamerYT Use Code ArielTNG קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו