Dj_sky 153 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 באוגוסט 11 Dj_sky YourGame Novice לאונה 153 911 הודעות (נערך) "חכה חכה רגע , אבא קנה נקניק רוסי טעים תכף באה " "מדברת עליך מאחוריי הצד" יואוו אריק אתה דומה בול לנבו , שניכם נראים גרמנים" @Nevo @Mr.Green "מוריאל רוצה לשחק איתי ביטל באטל?" "פאק נבו דיייייייייייייייייייייייייייי ידעתי שאתה גרמני" אתה בא לעשות אינוונט" "לא ללכת לשום מכות , עדיין ממשיכים" "אני עוד שניה עולה לדרגת פרופסיונל" מה הדברים הכי מטופשים שאתם אמרתם פעם? נערך 2019 באוגוסט 11 על ידי Dj_sky קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Sean. 1084 פורסם 2019 באוגוסט 11 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות ~ גזענות זה פשע ופשע זה לכושים ~ TapAchK1 2018 ~ עם מה אתם אוהבים לשתות את השווארמה שלכם? ~ JustSean 2018 ~ מוריאל רוצה לשחק איתי ביטל באטל? ~ Dj_sky 2019 ~ למה החרא שלי כחול? ~ Gozlan 2019 ~ מדברת מאחורי הצד ~ Dj_sky 2019 ~מוריאל אתה דורש מכות~ Dj_sky 2018 ~קוראים לך פאקינג תקליטנית שמיים שתביני~ ~קוראים לך פאקינג עוגה מלוקקת , מה יותר טוב בזה~ Dj_sky & LuckyCake1 2019 קרדיט למוריאל @MorielM קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Mr.Green 804 פורסם 2019 באוגוסט 11 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות "אני שונא ישראלים" אריק אתה עצוב? לא ואתה. *בוכה לי שאין לו כסף* שון לא פדופיל נודר הטמטום פה חוגג יהיו עוד בהמשך צריך להיזכר בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
MorielM 506 פורסם 2019 באוגוסט 11 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות @Mr.Green וואו שכחתי מאני שונא ישראלים! משפט חדש לאוסף Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bison 263 פורסם 2019 באוגוסט 11 Bison YourGame Semi-Pro נדב 263 2.1k הודעות פרופסונל? Nadav | Bison | כתב מגזין גיימינג | אדמין בשרת ה־Surf Timer http://i.imgur.com/yvYZAg1.png Discord: Bison#6969 Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
KrabbyPatty_ 18 פורסם 2019 באוגוסט 14 KrabbyPatty_ YourGame Expert . 18 390 הודעות "אמא של ______ מוכרת נפצים" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 פורסם 2019 באוגוסט 14 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות צריך לעשות אחד כזה של שון אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2019 באוגוסט 14 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות @ליאל המלך תעשה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2019 באוגוסט 14 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות שכחת את המשפט הזה: תגיד אתה דיסקלט? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gozlan 114 פורסם 2019 באוגוסט 14 Gozlan YourGame Average גיא 114 1.9k הודעות ''החרא שלי כחול'' באמצע משחק בליצ צעקתי את זה בגלל משהו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TheGolemGamerYT 12 פורסם 2019 באוגוסט 15 TheGolemGamerYT YourGame Expert נועם 12 527 הודעות אני תמיד צועק דברים מוזרים שאני חוטף רייגים מפורטנייט, עדיף שאני לא אגיד מה אני צועק בברכה, נועם משתמש רשום Discord - ImNoamTheGolem#1464 TeamSpeak - NoamTheGolem Forum - TheGolemGamerYT Use Code ArielTNG קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
emilywe 71 פורסם 2019 באוגוסט 15 emilywe YourGame Average אמילי 71 1.5k הודעות @ליאל המלך זה יהיה יותר מידי @JustSeanz קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
Danielle 106 פורסם 2019 באוגוסט 15 Danielle YourGame Average . 106 1.9k הודעות (נערך) המשתמש KrabbyPatty_ אמר: "אמא של ______ מוכרת נפצים" וואי כן הדבר הכי מפגר ששמעתי וזה ''אמא של ___ מוכרת נפצים נה נה נה ניי ניי ניי'' ''אני גלידה שטנית ושני סתם שני שטנית'' ''@Rythm אני מודיעה לת אתה בת מהיום'' ''החוש טעם שלך לא יחזיק מעמד בגלל הטעם שלי אחי'' נערך 2019 באוגוסט 16 על ידי Danielle קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
shani_666 203 פורסם 2019 באוגוסט 16 shani_666 YourGame Average שני 203 2k הודעות המשפטים המטופשים שלי: 'אני בן מעכשיו' 'טוב אני חוזרת לסיר' 'שתוק אישה ולך למטבח' 'רגע מה, טרבור לא בן 16?!' @TrevorGalKiller קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 דווח שיתוף
Danielle 106 פורסם 2019 באוגוסט 17 Danielle YourGame Average . 106 1.9k הודעות המשתמש shani_666 אמר: המשפטים המטופשים שלי: 'אני בן מעכשיו' 'טוב אני חוזרת לסיר' 'שתוק אישה ולך למטבח' 'רגע מה, טרבור לא בן 16?!' @TrevorGalKiller הגיוני שני, שתוק אישה ולך למטבח את אומרת לי שקט אישה וכשאני אומרת לך את זה את מתפלאת ולא מבינה כלום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו