21Sabag 87 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 באוגוסט 4 21Sabag YourGame Average רון 87 1.9k הודעות כותרת^^ אני מעדיף דארק מוד. בברכה, 21Sabag. ליצירת קשר: Discrod: 21Sabag#3398 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TrevorGalKiller 151 פורסם 2019 באוגוסט 4 TrevorGalKiller YourGame Semi-Pro שי 151 2.4k הודעות ברור שדארק, שורף לי הענייםםם TrevorGalKiller מודרייטור בקהילת יורפיקסל discord: TrevorGalKiller#1178Teamspeak: TrevorGalKiller Forum: https://www.yourgame.co.il/profile/10811-trevorgalkiller/ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2019 באוגוסט 4 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לכולם שורף העיניים באתר ובטימספיק לא? גלו לי את סודיתכם... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
Alex 350 פורסם 2019 באוגוסט 4 Alex YourGame Average אלכס 350 1.7k הודעות לפני כעת Scrab אמר: לכולם שורף העיניים באתר ובטימספיק לא? גלו לי את סודיתכם... הסוד הוא לא להיות ירוק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 1 דווח שיתוף
Nevo 1071 פורסם 2019 באוגוסט 4 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות חסרי דעה יגידו "נשרף לי העיינים" אנשים בעלי דעה יגידו שהם מעדיפים לפי הטעם שלהם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Thegoldenfox 262 פורסם 2019 באוגוסט 4 Thegoldenfox YourGame Average Bar 262 1.2k הודעות לפני 52 דקות 21Sabag אמר: אני מעדיף דארק מוד. Thegoldenfox קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2019 באוגוסט 4 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות אני מעדיף שהעיניים שלי ישארו כמו שהם אז דארק מוד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
Reko 91 פורסם 2019 באוגוסט 4 Reko YourGame Corporal עידן 91 713 הודעות רוב האנשים יגידו שהם מעדיפים את העיצוב הקודם זה כל פעם קורה כשיש שינוי אבל מתי שהו אתם תתרגלו ותעדיפו את זה אם קשה לכם שצריך ללחוץ על כפתור אחד יותר כדי להיכנס לפורום תשמרו קישור ישר של האזור של הפורומים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 פורסם 2019 באוגוסט 4 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות האמת שאני לא הבנתי כל כך איך אני מצטט פה אם להגיד את האמת אז אני אתייג :) @Nevo@Scrab http://prntscr.com/oo9u9h יש כאלה שפשוט רגילים שהכל אצלם בדארק מוד נגיד אצלי גם היוטיוב גם הכרום וגם הטימספיק על דארק מוד, אז כשאני מקבל קונטראסט לפנים זה שורף לעיניים :) אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Sean. 1084 פורסם 2019 באוגוסט 4 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לפני 19 דקות ליאל המלך אמר: האמת שאני לא הבנתי כל כך איך אני מצטט פה אם להגיד את האמת אז אני אתייג קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2019 באוגוסט 4 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות @ליאל המלך המטרה שאנשים לא יצטטו אנשים, אפשר לתייג כמו בפייסבוק, זה גם נראה נקי יותר בעין. יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
ליאל המלך 311 פורסם 2019 באוגוסט 4 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות לפני כעת Hepi אמר: @ליאל המלך המטרה שאנשים לא יצטטו אנשים, אפשר לתייג כמו בפייסבוק, זה גם נראה נקי יותר בעין. וואלה צודק, לא חשבתי על זה ככה אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Hepi 1355 פורסם 2019 באוגוסט 4 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות @ליאל המלך ובכל זאת ציטטת אותי יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
ליאל המלך 311 פורסם 2019 באוגוסט 4 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות אופסיק, צריך להתרגל @Hepi אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
tapachk1 293 פורסם 2019 באוגוסט 5 tapachk1 YourGame Average מקס 293 1.5k הודעות בטח שלבן אני יוצא מהבית אז אני רגיל לצבע TapAchK1 אחראי צוות CS:GO לשעבר last.fm קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו