Tzipi 35 פורסם 2019 באוגוסט 1 Tzipi YourGame Expert Yali 35 391 הודעות ממש יפה, וואו כל הכבוד לכל מי שעבד על זה! Tzipi PRO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
MorielM 506 פורסם 2019 באוגוסט 1 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות עדכון מדהים! Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Pili 65 פורסם 2019 באוגוסט 1 Pili YourGame Average גלעד 65 1.2k הודעות אהבתי ממש. בברכה גלעד, ThePil | YourPixel Moderator Discord | ThePil#0770 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bison 263 פורסם 2019 באוגוסט 1 Bison YourGame Semi-Pro נדב 263 2.1k הודעות ממש אהבתי, הכל ממש נוח ואהבתי את האפשרות לראות הרבה אשכולות מבלי לטעון אותם. Nadav | Bison | כתב מגזין גיימינג | אדמין בשרת ה־Surf Timer http://i.imgur.com/yvYZAg1.png Discord: Bison#6969 Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nap33x 6 פורסם 2019 באוגוסט 1 Nap33x YourGame Beginner שליו 6 140 הודעות הכל פשוט מצוין! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SoulSteel 138 פורסם 2019 באוגוסט 1 SoulSteel YourGame Average עומר 138 1.2k הודעות בלי להעליב מגעיל אותי כן הצבעים יפים אבל הסגנון החדש מגעיל אני מת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ArielTnT 63 פורסם 2019 באוגוסט 1 ArielTnT YourGame Novice אריאל 63 933 הודעות אחלה עדכון בברכה, אריאלמשתמש רשום TeamSpeak - ArielTnT - Discord - ArielTnT#1556 עבר תפקידים: YourPixel Chat-Mod,YourPixel Helper (x2),YourPixel Mod (x2),YourPixel Admin,ForumManager קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 פורסם 2019 באוגוסט 1 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות נשרפות לי העיניים אם להגיד את האמת, חובה לעשות גרסה כהה, בכל מקרה אהבתי את הקודם ממש וחבל ששיניתם, אפילו שהעיצוב יותר מודרני ומזכיר רשתות חברתיות עם הגלילה למטה, מרגיש כאילו צריך להוסיף אלמנטים יותר כהים, מרגיש לי כמו פייסבוק עם עיצוב יותר רחב, מצטער אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 פורסם 2019 באוגוסט 1 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות שורף לי העיניים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nevo 1071 פורסם 2019 באוגוסט 1 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות סופסוף אפשר להראות לכולם מה שאנחנו עושים כלכך הרבה זמן! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Danielle 106 פורסם 2019 באוגוסט 2 Danielle YourGame Average . 106 1.9k הודעות רואים שהשקעתם, אבל הבעיה היחידה שלי זה להתרגל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו