ImJustACat 42 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 ביולי 15 ImJustACat YourGame Advanced איתמר 42 265 הודעות שלום לכולם. כפי שכתוב בכותרת, התכנון שלי והצוות ביחד זה להחזיר את שרת הפאקשינס תחת פיקודי. כל הדברים כמעט מוכנים, ואני שמתי לב שעונה קודמת לא הייתה מוצלחת, לכן רציתי לדעת את דעתכם, מה להוסיף, מה לשנות, מה לחדש, מה לשפר וכו. לכן, אשכול זה נועד בשבילכם בלבד, כולכם מוזמנים להביע את דעתכם לגבי שידרוגים לשרת( מומלץ מאוד לשלוח קישורים של פלאגינים או דברים שהייתם רוצים בשרת). אני יודע שחלקכם מאוד אוהב את השרת הזה, אני ספציפית מעוניין רק בזה...... אני גם מודע שחלקכם לא אוהב אותי, וזה בסדר אתם לא חייבים להיות איתי חברים, אבל אני רוצה לפתוח דף חדש. תישארו מעודכנים, פרסום חדש בקרוב. hehe קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
21Sabag 87 פורסם 2019 ביולי 15 21Sabag YourGame Average רון 87 1.9k הודעות איך שהפאקשיינס נפתח אני חורש. בברכה, 21Sabag. ליצירת קשר: Discrod: 21Sabag#3398 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
TaloBetza 90 פורסם 2019 ביולי 15 TaloBetza YourGame Average טל איש המערות 90 1.7k הודעות בהצלחה לכם #מפלגת מב"ר, מבר לנצח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
LiorTheCior 2 פורסם 2019 ביולי 15 LiorTheCior חדש/ה ב־YourGame ליאור 2 16 הודעות להוסיף שתהיה ארנה! זה יהיה מטולף קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
LeMonaNa 11 פורסם 2019 ביולי 15 LeMonaNa YourGame Expert איתי 11 330 הודעות בהצלחה בפתיחת השרת כנראה אני אשחק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
iVampire1 47 פורסם 2019 ביולי 15 iVampire1 YourGame Novice רוני 47 859 הודעות בהצלחה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
_BulletRain_ 25 פורסם 2019 ביולי 15 _BulletRain_ YourGame Corporal עילי 25 608 הודעות בהצלחה ליצירת קשר: דיסקורד ♛๖ۣۜ??????????༻♛#3366 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
LegendCola 17 פורסם 2019 ביולי 15 LegendCola YourGame Expert Cola 17 367 הודעות בהצלחה! אני מרגיש שהשרת יצמח הרבה יותר אם יוסיפו את זה!! Cola ColaCola ColaColaCola קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
ThePikachu_YT 37 פורסם 2019 ביולי 15 ThePikachu_YT YourGame Average ליאב 37 1.3k הודעות בהצלחה ליצירת קשר: discord????????????#6617 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
emilywe 71 פורסם 2019 ביולי 15 emilywe YourGame Average אמילי 71 1.5k הודעות בהצלחה, אני אשחק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
MinecraftForLive 2 פורסם 2019 ביולי 15 MinecraftForLive YourGame Beginner אורי 2 67 הודעות שזה יהיה על 1.14 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
_Fishy_ 165 פורסם 2019 ביולי 15 _Fishy_ YourGame Average מיקמק 165 1.8k הודעות 1.8.17 אוכל.טעים.חזק הצביעו למפלגת אוכל, בשביל עתיד טוב יותר לצלחות שלנו! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
JewHyper 2 פורסם 2019 ביולי 15 JewHyper YourGame Beginner מאור 2 56 הודעות בהצלחה בברכה, מאור. ליצירת קשר: JewHyper@gmail.com קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
CaptainHadar 155 פורסם 2019 ביולי 15 CaptainHadar YourGame Novice הדר 155 930 הודעות לעשות שהבוס ארנה אנשים לא יוכלו להרביץ אחד לשני כי אם יש פאקשיין חזק הוא כל הזמן יהרוג אנשים ורק יזכה בדברים והחלשים יתחלשו והחזקים יתחזקו מהדברים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gozlan 114 פורסם 2019 ביולי 15 Gozlan YourGame Average גיא 114 1.9k הודעות לפני 57 דקות 21Sabag אמר: איך שהפאקשיינס נפתח אני חורש. כנ''ל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו