Sean. 1084 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 ביולי 2 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות שלום לכולם, שמי JustSean וזהו מדריך למציאת Steam ID. תחילה צריך להכנס לפרופיל של השחקן שאתה מעוניין להשיג את הסטים איידי שלו. פעולה שנייה שצריך לעשות היא להעתיק את הקישור של השחקן עדי להשיג את הsteam id. (ללחוץ מקש ימני ליד התמונה שלו וללחוץ על Copy Page URL) פעולה שלישית היא להיכנס לאתר למציאת הsteam id. אתר שלדעתי מאוד נוח להשתמש בו: לחץ כאן הפעולה הרביעית שצרריך לעשות היא הדביק את הקישור של הפרופיל בשורת החיפוש ולאחר מכן ללחוץ על Submit. לבסוף קיבלתם את ה-steam id שחיפשתם. דוגמא טובה שבה אפשר להשתמש בסטים איידי היא כאשר מגישים בקשה לאדמין. מקווה שהצלחתי לעזור, במידה ויש לכם שאלות לגבי משהו שלא הבנתם תוכלו לפנות אליי בפרטי או בשרת הדיבור: ts.yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 1 הצג חתימה דווח שיתוף
21Sabag 87 פורסם 2019 ביולי 2 21Sabag YourGame Average רון 87 1.9k הודעות עזר לי ממש, אני אשייך את הסטים שלי למשתמש פורום שלי. תודה! בברכה, 21Sabag. ליצירת קשר: Discrod: 21Sabag#3398 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 1 הצג חתימה דווח שיתוף
MorielM 506 פורסם 2019 ביולי 2 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות תודה רבה על המדריך למרות שאני כבר יודע איך Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
_BulletRain_ 25 פורסם 2019 ביולי 2 _BulletRain_ YourGame Corporal עילי 25 608 הודעות תודה על המדריך עזר לי ממש ליצירת קשר: דיסקורד ♛๖ۣۜ??????????༻♛#3366 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 1 הצג חתימה דווח שיתוף
ThePikachu_YT 37 פורסם 2019 ביולי 2 ThePikachu_YT YourGame Average ליאב 37 1.3k הודעות תודה על המדריך עזר מאוד ליצירת קשר: discord????????????#6617 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
Sean. 1084 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 ביולי 2 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות תעשו לייק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Mr.Green 804 פורסם 2019 ביולי 2 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות תודה על המדריך, שון אתה כבר לא עצוב קיבלת לייקים בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cyanh 91 פורסם 2019 ביולי 3 cyanh YourGame Novice רון 91 826 הודעות תודה על המדריך! "Behind every purple man, there's a sad, little white boy, looking for attention" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
JewHyper 2 פורסם 2019 ביולי 6 JewHyper YourGame Beginner מאור 2 56 הודעות תודה רבה על המדריך! עזר מאוד! בברכה, מאור. ליצירת קשר: JewHyper@gmail.com קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tzipi 35 פורסם 2019 ביולי 10 Tzipi YourGame Expert Yali 35 391 הודעות אהה למה עשית את זה? Tzipi PRO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו