Danielle 106 פורסם 2019 ביולי 1 Danielle YourGame Average . 106 1.9k הודעות מפקח גלובאלי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LegendCola 17 פורסם 2019 ביולי 3 LegendCola YourGame Expert Cola 17 367 הודעות יורפיקסל מנגר Cola ColaCola ColaColaCola קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
harelgozlan 12 פורסם 2019 ביולי 3 harelgozlan YourGame Advanced harel 12 269 הודעות התפקיד שלי. (הוא הכי טוב) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ArielTnT 63 פורסם 2019 ביולי 4 ArielTnT YourGame Novice אריאל 63 933 הודעות (נערך) יור יור קהילה (באמת: YourPixel Staff Manager אבל גם התפקידים שלי סבבה אני אוהב אותם) נערך 2019 ביולי 4 על ידי ArielTnT בברכה, אריאלמשתמש רשום TeamSpeak - ArielTnT - Discord - ArielTnT#1556 עבר תפקידים: YourPixel Chat-Mod,YourPixel Helper (x2),YourPixel Mod (x2),YourPixel Admin,ForumManager קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
גיימס קאריגר 33 פורסם 2019 ביולי 4 גיימס קאריגר YourGame Beginner ג'יימס קאריגר 33 86 הודעות (נערך) אני הייתי בוחר מפכל כמובן נערך 2019 ביולי 4 על ידי גיימס קאריגר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TaloBetza 90 פורסם 2019 ביולי 4 TaloBetza YourGame Average טל איש המערות 90 1.7k הודעות מנהל פורום #מפלגת מב"ר, מבר לנצח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו