cyanh 91 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 ביוני 26 cyanh YourGame Novice רון 91 826 הודעות למה אנשים אוהבים את המשחק הזה עדיין. "Behind every purple man, there's a sad, little white boy, looking for attention" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
Doflamingo 46 פורסם 2019 ביוני 26 Doflamingo YourGame Expert יוני 46 314 הודעות אתה שואל? בכל מקרה, למה שלא? זה שלא משחקים בו כמו ששיחקו בו לפני חצי שנה לא אומר שהמשחק נהיה חרא. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cyanh 91 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 ביוני 26 cyanh YourGame Novice רון 91 826 הודעות לפני כעת Doflamingo אמר: אתה שואל? בכל מקרה, למה שלא? זה שלא משחקים בו כמו ששיחקו בו לפני חצי שנה לא אומר שהמשחק נהיה חרא. אבל המשחק עצמו לא טוב בכלל כמו שהוא היה בתקופת ההתחלה שלו. "Behind every purple man, there's a sad, little white boy, looking for attention" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PeaKKal 15 פורסם 2019 ביוני 26 PeaKKal YourGame Advanced תומר 15 154 הודעות לפני 2 שעות AsKnZ3 אמר: למה אנשים אוהבים את המשחק הזה עדיין. בתור מישהו שהתחיל לשחק מהשבוע הראשון ועכשיו בכלל לא משחק אין לי מושג למה הם עדיין משחקים פשוט הפכו את המשחק לגרוע מאוד ממש בהתחלה שלו הוא היה באמת כיף. תומר-צוות דיסקורד. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cyanh 91 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 ביוני 26 cyanh YourGame Novice רון 91 826 הודעות לפני 23 דקות PeaKKal אמר: בתור מישהו שהתחיל לשחק מהשבוע הראשון ועכשיו בכלל לא משחק אין לי מושג למה הם עדיין משחקים פשוט הפכו את המשחק לגרוע מאוד ממש בהתחלה שלו הוא היה באמת כיף. +1 "Behind every purple man, there's a sad, little white boy, looking for attention" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
21Sabag 87 פורסם 2019 ביוני 26 21Sabag YourGame Average רון 87 1.9k הודעות משחק מושקע, לפחות כל שבוע עדכון. בברכה, 21Sabag. ליצירת קשר: Discrod: 21Sabag#3398 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cyanh 91 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 ביוני 26 cyanh YourGame Novice רון 91 826 הודעות לפני כעת 21Sabag אמר: משחק מושקע, לפחות כל שבוע עדכון. אבל כל עדכון גרוע. "Behind every purple man, there's a sad, little white boy, looking for attention" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
PeaKKal 15 פורסם 2019 ביוני 26 PeaKKal YourGame Advanced תומר 15 154 הודעות לפני כעת 21Sabag אמר: משחק מושקע, לפחות כל שבוע עדכון. עדכון חדש שהורס אותו יותר.אין להם מה להוציא אז הם מוצאים דברים חדשים אבל מטומטמים לגמרי. תומר-צוות דיסקורד. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
21Sabag 87 פורסם 2019 ביוני 26 21Sabag YourGame Average רון 87 1.9k הודעות לפני כעת PeaKKal אמר: עדכון חדש שהורס אותו יותר.אין להם מה להוציא אז הם מוצאים דברים חדשים אבל מטומטמים לגמרי. לפני 1 דקה AsKnZ3 אמר: אבל כל עדכון גרוע. העדכון האחרון היה שהחזירו את הפאמפ. ממש טוב. לפי דעתי עדכונים חכמים. בברכה, 21Sabag. ליצירת קשר: Discrod: 21Sabag#3398 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Danielle 106 פורסם 2019 ביוני 28 Danielle YourGame Average . 106 1.9k הודעות לפני ב-26.6.2019 ב 21:04 21Sabag אמר: משחק מושקע, לפחות כל שבוע עדכון. בדיוק זה עדיין כיף אני התחלתי לשחק מעונה 3 ואני עדיין מרגישה שכיף לי כמו באותה התקופה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו