NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 ביוני 17 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אימלה אשכרה אשכול מעניין. האמ האמ שלום רב לכולם! היום אני רוצה לפתוח דיון על האם תתנו לסטריימרים חדשים הזדמנות. זאת אומרת האם סטרימר חדש שרק אתמול או לפני שבוע התחיל לעשות לייבים האם תתנו לו הזדמנות ותעזרו לו ותתמכו בו? ביום הולדת שלי אחרי שחזרתי מהמסיבות והכל החלטתי לעשות לייב בשביל היום הולדת הופתעתי עד כמה אנשים באו (אני עושה לייבים בטוייץ ולא ביוטיוב) היו בערך 12 איש במשך כל הלייב ויש כאלו שהצטרפו והלכו בזמנים שונים מה שריגש אותי שהצאט היה פעיל ולא שקט. אני רוצה ולהמשיך ולעשות לייבים אבל זה דיי מביך לדבר לעצמך כאשר אין אף אחד בצ'אט שמדבר איתך. וזה מה שמביא אותי לשאלה הבאה. האם תתנו לסטריימר הזדמנות? או שהאם הוא לא מוכר אתם בכלל לא תצפו בו? דיון מהנה! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
SoulSteel 138 פורסם 2019 ביוני 17 SoulSteel YourGame Average עומר 138 1.2k הודעות אתה רציני שאתה שואל את זה? ברור שאני אתן לכל סטרימר לא הזדמנות אחת אלא מלא הזדמנויות אני מת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 ביוני 17 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 31 דקות SoulSteel אמר: אתה רציני שאתה שואל את זה? ברור שאני אתן לכל סטרימר לא הזדמנות אחת אלא מלא הזדמנויות ברור שאני אשאל מהסיבה שאנשים מעדיפים לראות מישהו שכבר מוכר בחברה מאשר מישהו שרק נכנס . לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
_Fishy_ 165 פורסם 2019 ביוני 17 _Fishy_ YourGame Average מיקמק 165 1.8k הודעות תלוי במישחקים החייב עם תשחק אוברווץ או סיאסגו אני יצפה ויתמוך אוכל.טעים.חזק הצביעו למפלגת אוכל, בשביל עתיד טוב יותר לצלחות שלנו! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Pili 65 פורסם 2019 ביוני 17 Pili YourGame Average גלעד 65 1.2k הודעות תלוי אם אני אוהב לצפות במשחק אני אתן הזדמנות. בברכה גלעד, ThePil | YourPixel Moderator Discord | ThePil#0770 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
dvirov 117 פורסם 2019 ביוני 17 dvirov YourGame Novice דביר 117 883 הודעות אם הוא מעניין אז כן אני אצפה בו (אני פחות צופה בלייבים כי יותר נוח לי לצפות בזמנים שלי אבל אם זה מתאים לי בזמן אז אין ממש סיבה שאני לא אצפה ) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SoulSteel 138 פורסם 2019 ביוני 17 SoulSteel YourGame Average עומר 138 1.2k הודעות לפני 4 שעות NadavOhana אמר: ברור שאני אשאל מהסיבה שאנשים מעדיפים לראות מישהו שכבר מוכר בחברה מאשר מישהו שרק נכנס . אני יסתכל על הבן אדם החדש עם הוא לא מעניין אותי אני ילך לשני אני מת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MorielM 506 פורסם 2019 ביוני 17 MorielM YourGame Pro מוריאל 506 3.7k הודעות אין סיבה שאני לא אתן לסטרימר כמוך הזדמנות, הייתי בלייב והוא היה מדהים וכיפי! מקווה שתעשה עוד כאלה בזמן הקרוב!!! Forum | Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 ביוני 17 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לייב מינקראפט! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 ביוני 17 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 53 דקות MorielM אמר: אין סיבה שאני לא אתן לסטרימר כמוך הזדמנות, הייתי בלייב והוא היה מדהים וכיפי! מקווה שתעשה עוד כאלה בזמן הקרוב!!! ♥ אשתדל לפני 3 שעות fishy_man אמר: תלוי במישחקים החייב עם תשחק אוברווץ או סיאסגו אני יצפה ויתמוך אני משחק משחקים שלרוב לא מכירים אבל גם משחקים שאני אוהב אז אין סיבה כלכך לדאגה לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
21Sabag 87 פורסם 2019 ביוני 17 21Sabag YourGame Average רון 87 1.9k הודעות ברור. בברכה, 21Sabag. ליצירת קשר: Discrod: 21Sabag#3398 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
adir0904 47 פורסם 2019 ביוני 17 adir0904 YourGame Novice adir 47 814 הודעות תלויי, הבן אדם יודע לדבר? יודע איך להשתמש באוביאס? יש לו תקיעות? חדש? זה מאוד כללי... חדש להסטרמה בכללי, או חדש ליוטיוב והיה בטוויץ' (כלומר כבר הסטרים ויודע איך להסטרים, ורק חדש למקום שבו הוא מסטרים). חדש להסטרמה בכללי, כנראה שלא וגם אם לא מוכר, כנראה שלא הייתי מגיע אליו בכלל... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZeNoam 390 פורסם 2019 ביוני 17 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות אני די בטוח שהאשכול מדבר עליך אז אענה ככה, אני אישית פחות אוהב לייבים אך אני יודע שהמון מהקהילה של הישראלים (בעיקר ילדים יותר קטנים) אוהבים משחקים עם צופים וכ"ו אז ממליץ לך לנסות את זה צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2019 ביוני 17 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות נדב יאח, תעשה לייבים אני במילא מקבל התראה לאימייל ואני נכנס רק בחיאת אל תעשה רק אוברוואטץ או אוסו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו