SoulSteel 138 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 במאי 30 SoulSteel YourGame Average עומר 138 1.2k הודעות ביי חברים היה לי מדהים להיות בקהילה אחזור בעתיד תמיד יש סוף ויש התחלה נתראה בעתיד! אני מת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 9 1 1 הצג חתימה דווח שיתוף
TaloBetza 90 פורסם 2019 במאי 30 TaloBetza YourGame Average טל איש המערות 90 1.7k הודעות ביי תחזור בקרוב #מפלגת מב"ר, מבר לנצח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
cyanh 91 פורסם 2019 במאי 30 cyanh YourGame Novice רון 91 826 הודעות :( "Behind every purple man, there's a sad, little white boy, looking for attention" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Mr.Green 804 פורסם 2019 במאי 30 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות טוב עומר, היית בצוות שלי הרבה זמן, ראית אנשים פורשים / יורדים ומתעצבנים ולא פרשת גם כשרצית, נשארת תמיד ופתאום אתה פורש, טוב תכלס החלטה שלך זה מאוד מעציב אותי אבל לא נורא, אם אתה לא חוזר אני בא אלייך לביקור בית נ"ב תמשיך לחפור לי בשיעור חופשי: בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Thegoldenfox 262 פורסם 2019 במאי 30 Thegoldenfox YourGame Average Bar 262 1.2k הודעות שיהיה לך בהצלחה בהמשך , אתה באמת בן אדם מדהים וחבר טוב , אל תשתנה לעולם ותמשיך תמיד בדרך שלך Thegoldenfox קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Pili 65 פורסם 2019 במאי 30 Pili YourGame Average גלעד 65 1.2k הודעות ביי שיהיה לך בהצלחה בהמשך! בברכה גלעד, ThePil | YourPixel Moderator Discord | ThePil#0770 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
SoulSteel 138 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 במאי 30 SoulSteel YourGame Average עומר 138 1.2k הודעות לפני כעת Thegoldenfox אמר: שיהיה לך בהצלחה בהמשך , אתה באמת בן אדם מדהים וחבר טוב , אל תשתנה לעולם ותמשיך תמיד בדרך שלך תודה רבה אוהב אותך >3 אני מת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 פורסם 2019 במאי 30 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות לפני 1 דקה SoulSteel אמר: תודה רבה אוהב אותך >3 אותי לא ציטטת נפגעתי. בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
SoulSteel 138 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 במאי 30 SoulSteel YourGame Average עומר 138 1.2k הודעות לפני 1 דקה Pili אמר: ביי שיהיה לך בהצלחה בהמשך! תודה רבה! אני מת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SoulSteel 138 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 במאי 30 SoulSteel YourGame Average עומר 138 1.2k הודעות לפני כעת Mr.Green אמר: אותי לא ציטטת נפגעתי. גם אותך אוהב >3 אני מת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Sean. 1084 פורסם 2019 במאי 30 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות שיהיה לך בהצלחה המשך! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
tapachk1 293 פורסם 2019 במאי 30 tapachk1 YourGame Average מקס 293 1.5k הודעות אחי איזה באסה היית מבין ההכי גברים בקהילה בהצלחה אחי מקווה שתחזור TapAchK1 אחראי צוות CS:GO לשעבר last.fm קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bison 263 פורסם 2019 במאי 30 Bison YourGame Semi-Pro נדב 263 2.1k הודעות בהצלחה בהמשך. Nadav | Bison | כתב מגזין גיימינג | אדמין בשרת ה־Surf Timer http://i.imgur.com/yvYZAg1.png Discord: Bison#6969 Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
_Fishy_ 165 פורסם 2019 במאי 30 _Fishy_ YourGame Average מיקמק 165 1.8k הודעות ביי ימלך! בהצלחה בהמשך! אוכל.טעים.חזק הצביעו למפלגת אוכל, בשביל עתיד טוב יותר לצלחות שלנו! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SoulSteel 138 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 במאי 30 SoulSteel YourGame Average עומר 138 1.2k הודעות לפני 7 שעות JustSeanz אמר: שיהיה לך בהצלחה המשך! לפני 6 שעות fishy_man אמר: ביי ימלך! בהצלחה בהמשך! לפני 7 שעות ItsBison אמר: בהצלחה בהמשך. תודה לכולכם אני מת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו