CallMeMilka 2 פורסם 2019 במאי 22 CallMeMilka YourGame Beginner מיקה 2 58 הודעות השכבה שלנו לא עושה למרות שאני ממשש רוצה כי זה מגבש ולא עשינו הרבה זמן אבל אני כן חושבת שזאת החלטה טובה משום שמדורות זה מזהם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DJ PUTIN 82 פורסם 2019 במאי 22 DJ PUTIN YourGame Expert יאן 82 473 הודעות חמישה חברים טובים שלי באים לבית שלי עם המחשבים שלהם (חלקם נוסעים נסיעות ארוכות) ובכללי משחקים במחשב ושותים .The end of the journey is just the beginning of a new one קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Bison 263 פורסם 2019 במאי 22 Bison YourGame Semi-Pro נדב 263 2.1k הודעות עושה על האש במקום Nadav | Bison | כתב מגזין גיימינג | אדמין בשרת ה־Surf Timer http://i.imgur.com/yvYZAg1.png Discord: Bison#6969 Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 פורסם 2019 במאי 22 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות לפני 6 שעות Shahar אמר: איפה הילדות שלכם? אני כל שנה וכל שנה עושה ויעשה לג בעומר עם מדורה ובכל שנה כמעט שורף את כל המקום D; אבל כן @JoJo בשרררר תפוחי אדמה אלכוהל כל לג בעומר מה אני אעשה אחי יש קנס למי שעושה מדורות אצלי בעיר וזאת קצת בעיה להחביא מדורות אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 פורסם 2019 במאי 22 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות לפני 13 שעות NadavOhana אמר: אין כזה דבר לג בעומר ללא העומר אתם לא כוסיות! תלחמו תמצאו מקום שקט ונחמד ו-BOOM מדורה כאן היה המורה נדב אוחנה לא מתאים לי ולחבר'ה לחטוף קנס, לא חושב שקל להחביא מדורות אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ArielTnT 63 פורסם 2019 במאי 22 ArielTnT YourGame Novice אריאל 63 933 הודעות אני לא עושה כי אין לי כוח בברכה, אריאלמשתמש רשום TeamSpeak - ArielTnT - Discord - ArielTnT#1556 עבר תפקידים: YourPixel Chat-Mod,YourPixel Helper (x2),YourPixel Mod (x2),YourPixel Admin,ForumManager קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TaloBetza 90 פורסם 2019 במאי 22 TaloBetza YourGame Average טל איש המערות 90 1.7k הודעות עשיתי כבר.. #מפלגת מב"ר, מבר לנצח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2019 במאי 22 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 4 שעות DJ PUTIN אמר: חמישה חברים טובים שלי באים לבית שלי עם המחשבים שלהם (חלקם נוסעים נסיעות ארוכות) ובכללי משחקים במחשב ושותים ואז עושים מדורה לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
LegendCola 17 פורסם 2019 במאי 22 LegendCola YourGame Expert Cola 17 367 הודעות הייתי אמור לעשות אתמול עם הכיתה אבל אני חולה וגם היום עם בן דוד ואני חולה Cola ColaCola ColaColaCola קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
אור כחלון 8 פורסם 2019 במאי 23 אור כחלון YourGame Beginner אור 8 74 הודעות עשיתי מדורה עם חברים. היה כיף קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו