YourGame 74 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 במאי 7 YourGame YOURGAME יורגיים 74 62 הודעות היום חל ערב יום הזכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה. צוות האתר משתתף בצער המשפחות השכולות. בהזדמנות זו מוזמנים להשתתף בדיון ולספר את הסיפורים שלכם הקשורים ליום הזכרון. המשך ערב נעים ושקט. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 פורסם 2019 במאי 7 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות לי אישית אין סיפור אך אני מלווה כל שנה משפחות שכולות בבית העלמין. בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
_Fishy_ 165 פורסם 2019 במאי 7 _Fishy_ YourGame Average מיקמק 165 1.8k הודעות איש שהכרתי נהרג שנה שעברה אוכל.טעים.חזק הצביעו למפלגת אוכל, בשביל עתיד טוב יותר לצלחות שלנו! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TaloBetza 90 פורסם 2019 במאי 7 TaloBetza YourGame Average טל איש המערות 90 1.7k הודעות סבא שלי #מפלגת מב"ר, מבר לנצח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 פורסם 2019 במאי 7 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות יהי זכרם ברוך הגאווה של המדינה אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2019 במאי 8 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות את הדר כהן אני מאמין שרובכם מכיר, היא אחות של חבר ממש קרוב שלי.. יהי זכרה ברוך ! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MelloLia 41 פורסם 2019 במאי 8 MelloLia YourGame Advanced Lea 41 222 הודעות אחות של חברה שלי נהרגה בברכה, ליה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 פורסם 2019 במאי 8 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות מחלקה מהגדוד שלי. גדוד 13 מחלקת המסייעת בצוק איתן ב2014 באסון הנגמשים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 3 דווח שיתוף
TrevorGalKiller 151 פורסם 2019 במאי 8 TrevorGalKiller YourGame Semi-Pro שי 151 2.4k הודעות אם לא הם, לא היינו פה. TrevorGalKiller מודרייטור בקהילת יורפיקסל discord: TrevorGalKiller#1178Teamspeak: TrevorGalKiller Forum: https://www.yourgame.co.il/profile/10811-trevorgalkiller/ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו