Sean. 1084 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 במאי 1 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות מהו מישפת המחץ שלחם? שלי זה הברווזים באים! דיון מהנה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 2 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Bison 263 פורסם 2019 במאי 1 Bison YourGame Semi-Pro נדב 263 2.1k הודעות לי אין. מה איתח? @ArielTnT Nadav | Bison | כתב מגזין גיימינג | אדמין בשרת ה־Surf Timer http://i.imgur.com/yvYZAg1.png Discord: Bison#6969 Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 במאי 1 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לפני כעת ItsBison אמר: לי אין. מה איתח? @ArielTnT לי יותר חשוב זה מה שלו @TalEisner קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Alex 350 פורסם 2019 במאי 1 Alex YourGame Average אלכס 350 1.7k הודעות אין לי מישפת מחץ, אם כבר יש לי משפט מחץ. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
Sean. 1084 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 במאי 1 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות לפני כעת Alex אמר: אין לי מישפת מחץ, אם כבר יש לי משפט מחץ. סַרְקַזְם (המונח אינו כלול במונחי האקדמיה ללשון העברית ומוצעות החלופות: עוקצנות, לעג מר) הוא סגנון דיבור המתאפיין בעוקצנות חבויה. להבדיל מהבעת הסתייגות מילולית גלויה, סרקזם נאמר במסווה של רצון תמים "להעביר מסר" או "לחנך" את הצד שאליו כוון, אם כי בהגדרה מטרתו להעביר מסר עוקצני. מאפיינים בולטים של סרקזם הם אמירת דבר והתכוונות להיפוכו (לשון סגי נהור), שימוש בשאלה רטורית, או הצגת מסקנה קיצונית בגנות אדם, על תכונה או פעולה תמימה שביצע. לעיתים הגבול בין סרקזם להומור נייטרלי או השתאות או מסקנה קיצוניות, אינו מאד ברור, אך במקרי סרקזם תמיד ישנה כוונה להעלבה או הגחכה של האדם שאליו הופנתה התגובה הסרקסטית. אמרה סרקסטית איננה בהכרח מניפולטיבית (ראו בהמשך - סרקזם בפסיכולוגיה) אם כי לעיתים הוא מגיע מתוקף מניפולציה או כחלק מתהליך מניפולטיבי. בהגדרה מטאפורית נקרא הסרקזם "דיבור מריר" שכן הוא בדרך כלל נובע מתחושה נפשית "מרירה" בעניין מסוים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Alex 350 פורסם 2019 במאי 1 Alex YourGame Average אלכס 350 1.7k הודעות לפני 1 דקה JustSeanz אמר: סַרְקַזְם (המונח אינו כלול במונחי האקדמיה ללשון העברית ומוצעות החלופות: עוקצנות, לעג מר) הוא סגנון דיבור המתאפיין בעוקצנות חבויה. להבדיל מהבעת הסתייגות מילולית גלויה, סרקזם נאמר במסווה של רצון תמים "להעביר מסר" או "לחנך" את הצד שאליו כוון, אם כי בהגדרה מטרתו להעביר מסר עוקצני. מאפיינים בולטים של סרקזם הם אמירת דבר והתכוונות להיפוכו (לשון סגי נהור), שימוש בשאלה רטורית, או הצגת מסקנה קיצונית בגנות אדם, על תכונה או פעולה תמימה שביצע. לעיתים הגבול בין סרקזם להומור נייטרלי או השתאות או מסקנה קיצוניות, אינו מאד ברור, אך במקרי סרקזם תמיד ישנה כוונה להעלבה או הגחכה של האדם שאליו הופנתה התגובה הסרקסטית. אמרה סרקסטית איננה בהכרח מניפולטיבית (ראו בהמשך - סרקזם בפסיכולוגיה) אם כי לעיתים הוא מגיע מתוקף מניפולציה או כחלק מתהליך מניפולטיבי. בהגדרה מטאפורית נקרא הסרקזם "דיבור מריר" שכן הוא בדרך כלל נובע מתחושה נפשית "מרירה" בעניין מסוים. מצחיק מאוד! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
nadav_animals 11 פורסם 2019 במאי 1 nadav_animals YourGame Advanced deleted 11 151 הודעות מישפט המחץ שלי זה ok my nigga אבל מכיבן שאסור לי להגיד אותו אז אני מנסה להשיג אחד חדש קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
_Fishy_ 165 פורסם 2019 במאי 1 _Fishy_ YourGame Average מיקמק 165 1.8k הודעות מי שמתעסק מיתרסק אוכל.טעים.חזק הצביעו למפלגת אוכל, בשביל עתיד טוב יותר לצלחות שלנו! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Doflamingo 46 פורסם 2019 במאי 1 Doflamingo YourGame Expert יוני 46 314 הודעות לפני 1 שעה fishy_man אמר: מי שמתעסק מיתרסק תגיד את זה למי שמציק לך 100 אחוז הוא יברח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MelloLia 41 פורסם 2019 במאי 1 MelloLia YourGame Advanced Lea 41 222 הודעות שלי זה עוד יום עוד 10 אגורות בברכה, ליה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 פורסם 2019 במאי 1 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות גשם הוא כמו סטנדאפיסט: כיף לצפות בו, אבל כשהוא מתחיל לרדת עלייך זה כבר לא נעים. בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 2 1 הצג חתימה דווח שיתוף
shani_666 203 פורסם 2019 במאי 1 shani_666 YourGame Average שני 203 2k הודעות שנ"צ למרחק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
ArielTnT 63 פורסם 2019 במאי 1 ArielTnT YourGame Novice אריאל 63 933 הודעות לפני 7 שעות ItsBison אמר: לי אין. מה איתח? @ArielTnT אין לי בברכה, אריאלמשתמש רשום TeamSpeak - ArielTnT - Discord - ArielTnT#1556 עבר תפקידים: YourPixel Chat-Mod,YourPixel Helper (x2),YourPixel Mod (x2),YourPixel Admin,ForumManager קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2019 במאי 2 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות משפט (***) המחץ שלי נוגד את כללי הפורום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ליאל המלך 311 פורסם 2019 במאי 2 ליאל המלך YourGame Corporal ליאל 311 714 הודעות אין חבר נאמן כמו כסף מזומן אם אתם צריכים אותי בכל דבר שהוא , מוזמנים לפנות אליי בטים ספיק או במייל Lielp2015@gmail.com ,מפקח קהילת יורפיקסל ומעצב גרפי עליון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו