apropo 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בפברואר 20 apropo משתמש רשום 10 26 הודעות שם מגיש התלונה: ProהכיApropo סיבת התלונה: אני הייתי לי בשרת ואחר הייתי צריך ללכת לשנייה ופתאום שאני חוזר אני רואה שאני בבאן לשעה . מתלונן על: Knifeman קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 בפברואר 20 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות אוקיי, זה די מגיע לך לפי דעתי. אני בעצמי היום נתנתי לך קיק אחד או שניים. מסקנה: לא ליהיות afk בשרת. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בפברואר 21 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות ענו לך יש לך עוד שאלה או שאפשר לנעול? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
apropo 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בפברואר 21 apropo משתמש רשום 10 26 הודעות אפשר לנעול , תודה . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
2Spooky2me 33 פורסם 2016 בפברואר 21 2Spooky2me YourGame Expert זיו 33 527 הודעות ננעל לבקשת המתלונן לכל בעיה, שאלה או סתם לדבר לשלוח לי הודעה Email: 2spooky2me@.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו