PR1CE 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 באפריל 22 PR1CE חדש/ה ב־YourGame gbgbb 1 16 הודעות כל פעם שאני נכנס לשרת גם אם אני משחק רק חמש דקות אני ישר מקבל ממישהו גאג או מיוט זה פשוט לא הגיוני אני אומר למישהו סתום תפה ואני מקבל מיוט לפאקינג רבע שעה בלי אזהרה ובלי כלום פעם אחד האדמינים אמר לי שהוא אוהב לתת לי מיוט בלי סיבה כי אני מתעצבן וזה מצחיק אותו ואותו דבר גם עושים לפרייס השני לפעמים אני מקבל מיוט וגאג בו זמנית ומתלונן באדמין צאט ונותנים לי באן בגלל זה אני מבקש שתדברו עם האדמינים שלכם על זה או שתורידו אותם מהתפקיד ואם אדמין שלכם עושה משהו כזה אז לפחות תורידו לי את הבאן. בברכה: פרייס הפרו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PR1CE 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 באפריל 22 PR1CE חדש/ה ב־YourGame gbgbb 1 16 הודעות עשרה אנשים ראו את זה ואף אחד לא עונה? אחלה קהילה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PR1CE 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2019 באפריל 22 PR1CE חדש/ה ב־YourGame gbgbb 1 16 הודעות נכנסתי לטים ספיק שלכם ואמרתי שאתם חרא של קהילה ישר קיבלתי באן לשלושה ימים באמת שאי אפשר ככה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SnowBoost 18 פורסם 2019 באפריל 22 SnowBoost YourGame Advanced אור 18 265 הודעות היי PR1CE, פתחת את אשכולך בפורום הלא נכון. להבא, נא לפתוח אשכול בפורום הצעות דיווחים ותלונות ולעבוד לפי האשכול הבא. לגבי הדרך שאתה מתבטא, אם תמשיך עם הגישה הזאת - אתה תורחק. המשך שבוע טוב, אור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.